SES

Drar till stallet om ett litet tag, see u!


Blir att rida lillan idag :)

HELLO, FANNY HÄR! :D

Just nu sitter jag hemma hos Felicia med henne och Moa, Felicia står och lagar mat så jag kidnappar bloggen lite! ;)

Tror vi ska äta spagetti, mums! Sedan tillbaka till skolan och gå några lektionen och sedan matteprov. Men efter matteprovet kommer det roligaste...stallet! Jag och Felicia drar till stallet efter skolan, båda ska rida.

Menmen, vi hörs Hejdå!

Ps: När jag ändå håller på kan jag länka till min blogg! :)


Min o Felicias "normala" sida! ;)


*RUBRIKEN*

Godmorgon, igår åkte jag till stallet. Gosade lite med kasper och så. Efter ett tag så skulle emma rida så vi kollade på henne, hon är duktig!<3
Efter det skulle fanny o emma rida, och i sista sekunden så sprang jag till mitt skåp och hämtade hjälm, ridvantarna och ett ridspö då jag skulle rida istället för en tjej. Red brilliant, dressyr med lite bommar. Det gick väl helt okej, ibland gick det bra och ibland lite mindre bra, men det gick ändå bra! I galoppen i vänster varv tror jag det var så blev han lite lång och så men kunde sen korta upp honom.
Duktiga lilla pålle, här kommer det en gammal bild när jag rider honom:


HAHA

Kom hem från skolan för ett tag sedan, hann inte blogga i morse då jag försov mig... jag vaknade halv 8 och skulle åka hemifrån vid 8, hehe lyckad jag är men jag hann!

I alla fall så skulle vi först bygga en telegraf, det gick väl sådär.. Vi fick göra om 1 gång och fixa lite saker men vi klarade det till slut i alla fall!

Efter det så åt vi lunch och sen var det innebandyturné och vi kom i alla fall inte sist, nästsist!
Jag hade sjukt ont i huvudet så var bara med på första matchen.
Bra jobbat tjejor! :)

Sen drog vi hem och nu sitter jag här, drar snart till stallet, ses!


KLAR NU, OCH INLÄMNAD

Nu har jag äntligen blivit klar med no inlämningsuppgiften, den är klar och inlämnad via its. Sjukt stolt jag är över mig just nu!
Efter jag blev klar så belönade jag mig själv med en ansiktsmask, haha det blev så stelt så att jag inte kunde röra ansiktet som typ gapa xD

Nu sitter jag här framför datorn och kollar bloggar och är så sugen på att klippa ihop en film.. men jag har ingen som jag orkar med just nu så jag får väl vänta till onsdag då jag rider igen och då kommer det kanske någon film.


Söta Lillan<3


EMMA & SIVAN PÅ EXTRARIDNINGEN DEN 26 NOVEMBER 2011


I KNOW THAT, WHY CAN'T YOU SAY THE TRUTH?Kom hem från skolan för kanske 15 miuter sedan, och nu blir det att skriva klart och förbättra NO inlämningsuppgiften. Snart klar! =)

Sen blir det att kolla igenom matten till matteprovet då jag antagligen ska till stallet och kommer då hem sent och hinner inte/orkar inte att plugga när jag kommer hem.

Fick tillbaka spanskaprovet idag och jag är super nöjd! I första delen med gramatik och sånt så fick jag alla rätt, 82/82! Och sen i andra delen där man skulle beskriva sig själv och sin stil så hade jag typ alla rätt utom några få fel. Men det blev 2 A:n och jag är happy! :D

Bye på ett tag, ska plugga...V. 48


Detta är hur min vecka förmodligen kommer att se ut, lite ändringar kanske sker! Oj, jag glömde att jag, Fanny och moa ska sova över fredag till lördag :)


FANNY & NEMO FRÅN EXTRARIDNINGEN I LÖRDAGS


MY DAY TODAY

Hej, och godmorgon! :)

Skit, vad jag är trött idag.. men det kan vara för att jag somnade sent igår men det är bara att le och va' glad! Idag blir det skola, spanska läxförhör på alla siffror till 100 och sen 1000, 1000000. Jag kan dom rättså bra så det ska nog gå bra! Sen så har jag massa flera lektioner. 
Efter skolan så ska jag hem och plugga- skriva klart NO inlämningsuppgiften, plugga till matteprovet som är på onsdag.

om mindre än 1 timme till jag ska till skolan..


SEE U LATER

Idag är det ju första advent och det firade vi med att vi bakade en sommarkaka som var jättegod! Det var väl det vi firade med, för annars så har jag typ suttut och pluggat näst intill hela dagen (i alla fall flera timmar), det blir att plugga imorgon efter skolan också...

Men nu är det stjärnhoppningen på tv! see u! :)HÄR KOMMER FILMEN FRÅN EXTRARIDNINGEN IGÅR MED FERRARI


HELT KLART VÄRST

Hej hopp! :)

Storm ute idag, hehe! Men idag blir det sitta inne och plugga massa du jag har mycket att göra! Jag har: Spanska siffrorna tills måndag, engelska intervju till måndag, NO inlämningsuppgift till onsdag, träna till matteprov på onsdag, no uppgifter tills måndag. Jag tror att det var allt, jag kan säga att hittills har 8:an varit värst, HELT KLART!

Ska försöka att hinna ladda upp filmen på mig och ferrari någon gång idag också, så det kommer upp någon gång idag!

Ses!


KLAR NU! =)

Nu har jag gjort om och klart filmen från extraridningen igår (lördag) med Ferrari!  Men nu ska jag sova, så lägger upp den senare! Sov gott alla! :)

Bild som jag tagit ur ett av klippen:FY VAD ARG JAG BLIR

Känslan av att man nästan klippt ihop en film från extraridningen idag på typ 4 minuter men sen så stängs programmet och man måste börja om från början... -.-

Hejdå till sömn, heej till nattugglan!


EXTRARIDNINGEN IDAG

Red ju extraridning idag, red Ferrari. Men vi tar det från början:

Jag kom dit med Fanny och Moa vid typ kvart i 2, först så kollade vi när dom släppte ut hästarna i hagen och sen började vi att rykta hästarna. Fanny skulle rida Nemo, jag Ferrari och emma sivan. Men började rykta lite och sen ville en i stallet ha hjälp att ta ut Jigsaw och Wendy i sjkuhagarna så att jag och fanny tog en varsinn.
Efter det så fortsatte jag rykta henne så att hon skulle vara jättefin.
När jag ryktat klart så gick jag till Kasper och gosade lite med honom, gulleplutten! ♥

Sen så gjorde jag och Fanny rent tränsen och så och sen så satt vi på oss hjälm, ridväst o.s.v. Sen började vi sadla och sen skulle vi ta in wendy och Jigsaw så då gjorde vi det. Sen så var det dax att tränsa.
Sen så gick vi in i ridhuset och satt upp och började rida. Det kändes lite annorlunda att rida ferrari mot lilla regnbåge då dom är såpass olika. Det var också första gången jag red Ferrari.
Så i början så testade jag övergångar och lite så för att lära känna henne lite innan vi började hoppa.
Det första vi hoppade var ett plank och sen 2 bommar och sen ett till plank på en volt, det gjorde vi ganska många gånger och sen så hoppade vi 2 hinder på långsidan och skulle vi in olika galoppsprång mellan hindrerna, det gick bra och fick in rätt antal! ;)

Sen så hoppade vi typ ett räcke och  sen 3 galoppbommar till en oxer. Lägger ju upp en film sen från ridpasset så då fattar ni nog mera!  (det blev tyvärr inga bilder då fanny inte hade något batteri i kameran)

Det högsta vi hoppade idag var 1 meter (oxer) , nöjd! ♥
Duktiga och fina Ferrari är en grym hopphäst! Synd att jag aldrig ridit henne förr men nu vill jag att det ska bli mer, hehe :)


JAG HETER FELICIA, INTE REBECKA

Igår så var jag med moa efter skolan och när vi satt oss i bussen till henne så var det några killar som trodde att jag var någon som hette rebecka och ropade typ tusen gånger men vi insåg inte att det var jag direkt men märkte det sen.
En gång så sa en av dom: "jag vet att du heter rebecka och går på adolfsbergsskolan" och då sa jag till moa: 1 rätt av 2 och då höll vi på att dö, eller nja men det var kul.
Men sen så satt sig en bakom oss och ropade rebecka i våra öron och sen så fick jag något i huvudet för att jag skulle reagera, haha! Sen så sa jag att jag hette Felicia och dom bara: "det var inte rebecka, hoon heter felicia! Men det såg precis ut som rebecka!"
Men dom slutade inte att säga rebecka, hehe. men dom sa i alla fall inte lika mycket sen, eller dom snackade fortfarande. I alla fall, när vi skulle gå av bussen så ropade dom "Hejdå rebecka!" och när jag kollade tillbaka på bussen så såg jag att dom vinkade, haha! 
 
HAHA, så roligt! :P

Sen när vi kom till moa så kollade vi på en film, minns inte namnet men moa somnade i alla fall och hon ropade Fanny i sömnen, HAHA! :)

IDAG:

Idag blir det extraridning med Fanny oooch emma. Moa följer också med och kollar! Det kommer bli roligt, vi ska hoppa! :D
Jag ska kanske ha Ferrari för att kasper är halt ( :'( )

Men vi får se, det kommer både film och bilder, vill ni se det?


ferrari

OM http://cavallii.blogg.se

Uppdateringen: Jag tycker att ni håller bloggens uppdatering på topp, vilket är jättebra för att eran blogg är jätte bra! :D
Designen: Jag tycker att eran design/header är jättefin och väl genomtänkt! Har inget mer att säga än att den är fin!
Inläggen: Inläggen tycker jag också är bra, det är roligt att läsa om 2 bloggare då det blir lite mer variation då, ni skriver roliga och intressant inlägg! Ni har nästan alltid bilder, oftast nya bilder med bra kvalitet! :D
Helheten: Jag tycker att ni har en jättefin blogg som jag följer dagligen!En läsvärd blogg som jag tycker alla ska kolla in på (-->KLICKA HÄR<---)


RIDNINGEN IGÅR MED LILLAN

Red ju igår och vi hoppade, jag red Lillan.
När vi värmde upp så gjorde jag tempoväxlingar och så. Sen började vi hoppa och hon happade hela tiden utom en gång då hon stannade men kände det innan men lite sen på att reagera, hehe. Vet inte riktigt vad jag gjorde precis då...
Hade också växtvärk i benet hela dagen så fick kramp i det när jag red så det var inte helt med+ så har jag precis varit sjuk så kände mig inte helt med men mådde helt okej.
Men jag kan väl säga att det gick helt okej, hon lyssnade inte för allt men hon var duktig ändå!
Vi hoppade olika slags "banor" så orkar inte att fixa så många banskisser till er, tyvärr men det var 2 rättuppstående och 1 kryss. Det var roligt men hon hoppar ju lite roligt då det känns som att man sitter vid örona, hehe :p

hehe, kanske en lite rörig text men jag är trött just nu!

Bilder kommer när Fanny laddat upp dom! ;)


en bild på mig och lillan från en annan gång

OM http://crystallheart.blogg.se/

Uppdateringen: Din uppdatering brukar vara bra, men kan bli lite lam ibland men det är bara att kämpa på!
Designen: Din design tycker jag är fin men är lite enkel tycker jag, men din header visar ditt intresse, hästar och att du rider flera hästar! Det är svårt med att göra headers, men det är ju bara öva och testa så kan du så småningom göra svårare och mer avancerade :)
Inläggen: Inläggen varierar från att vara korta till långa, vilket är bra! Du har oftast bild som också är bra! Alltid roligt med bilder, alltid roligt med nya bilder som jag tycker att du är rättså bra med!  Sen så tycker jag att du gör lite väl mycket tecken som "!" "?" och "gubbar".
Helheten: I helhet så tycker jag att du har en fin blogg som jag följer dagligen!En läsvärd blogg, klicka här för att kolla in på hennes blogg! :)

KM hoppning, bilder

Nu kommer det lite bilder från hopp-KM den 12 november, ALLA bilder är fotade av emma's mamma (http://crystallheart.blogg.se)

I SHOW YOU THAT WHEN YOU SHOW ME THAT

Hejhej, hann inte blogga om mitt ridpass igår så gör det idag men det blir i eftermiddag då jag måste snart till skolan! Men håll utkik för idag kommer det om ridpasset :)


Gud vad jag är sugen på kanelbullar just nu! ♥

RIDNING IDAG

Idag blir det ridning, rider nog Lillan! Blir nog både bilder och filmer idag,
men nu ska jag dra till stallet så ses sen! :)


Jag och Lillan <3

OM http://fridarydbjer.blogg.se

Uppdateringen: Din uppdatering brukar ligga på topp och den blir aldrig lam vilket jag tycker är riktigt bra!
Designen: Jag tycker att din design är jättefin, den är en som man blir glad av, i alla fall för mig! En riktig fin blogg har du! :D
Inläggen: Inläggen tycker jag är roliga att läsa, dom är roliga och väl skrivna! Du har nästan alltid bilder i inläggen, det varierar från hästbilder till andra fina bilder! Älskar att du har många bilder men bra kvalitet!
Helhet: I helhet så tycker jag att du har en jättefin blogg som jag läser dagligen, fortsätt så!

(kan tyvärr inte se din header nu så kunde inte lägga upp bild på den så det blir andra bilder)I KNOW THAT BEFORE YOU TELL ME THAT

rubriken har inget med texten att göra

Godmorgon! :) Tänkte bara säga ett STORT tack till mina underbara läsare då statistiken bara går uppåt dom senaste dagar, grymt kul!

Idag så åker jag i alla fall till skolan. Och efter skolan blir det plugga lite till matteprovet som vi ska ha imorgon, efter det så åker jag till stallet och kollar lite på hoppgrupperna och sen rider jag, antagligen Lillan! <3

Ses sen! ;)


Miss u Ida! <3

OM http://hovskrape.blogg.se

Uppdateringen: Den varierar från att vara på topp till lite lam. Jag tycker att det är synd att den blir lite lam ibland då jag tycker att din blogg är rolig att läsa! Men när den är på topp så är det jättebra!
Designen: Kan inte säga så jätte mycket här då jag gjort headern och lite annat också men gjorde efter din mall, din mall på headern är fin! I menyn så har du pysslat lite med att fixa lite och jag tycker att det blev riktigt fint!
Inläggen: Jag tycker att dina inlägg varierar från att vara långa till att vara korta, vilket jag gtycker är bra! Jag gillar att variation mellan långa och korta inlägg! Du har nästan alltid en bild på inläggen vilket alltid är roligt att det finns!
Helheten: I helhet så tycker jag att di har en bra blogg som du skriver bra & intressanta saker på! Fortsätt så! :DEn läsvärd blogg, TITTA IN HÄR! :D

NY HEADER

Nu har jag fixat en ny header/design då jag hade lust att göra en ny till min blogg! Tyckte att den nya blev helt okej, fungerar ;)

Tryck F5 om du inte ser den!

Vad tycks? Säg gärna vad ni tycker genom att "rösta" via den under: (klicka på det ni tycker)

Gillar ni min nya header?
Ja, grymt snygg!
Helt okej
nja, den gamla var snyggare
nej
  
pollcode.com free polls 


Annars kan ni bara kommentera vad ni tycker! ;)


GRATTIS TILL PONNY KLUBBMÄSTRARNA 2011 (ÖFK)

Först ett stort grattis till Julia Björk som vann årets klubbmästerskap i hoppning men Ferrari! :D
Det var den 12 november.


bild lånad från Julias facebook, bilden är fotad av Kajsa Palmér (
kpfoton@weebly.com)

Sen ett stort grattis till Frida Rybjer som vann årets klubbmästerskap med Ponsse! :D
Det var den 19 november.


Bild lånad av Frida Rybjers blogg.


KASPER, BLI BRA NU! ♥

Som jag inte berättat så är kasper halt nu... Får hoppas att det blir bra snart! ♥


you means the most for me! ♥

KRYA ÄLSKADE KASPER! ♥


PÅ BÄTTRINGSVÄGEN NU!

Hejhej alla grymma bloggläsare! :D

Är hemma från skolan idag också, så blir inget stall i kväll heller. Men man får hoppas att det blir bättre snart... Men det känns som det har blivit lite bättre nu i alla fall!
OM http://superpoonny.blogg.se

uppdateringen: Den kan vara bra men kan bli lam ibland, vilket jag tycker är synd då jag älskar när du håller bloggens uppdatering på topp! Kom igen!
design: Jag kan egentligen inte säga så mycket om den då det är jag som gjort den, men jag tycker att den är gullig! 
Inläggen: Inläggen varierar från lite längre från korta inlägg med bilder, det tycker jag är kul! Det är alltid roligt med bilder på en blogg! Det är kul att läsa om dig och dina hästar, så fortsätt så!
Helhet: I helhet så tycker jag att du har en rolig blogg som jag följer dagligen! Fortsätt så! :DEn läsvärd blogg, LÄS! klicka HÄR för att komma till bloggen! :D


MITT VECOSCHEMA V.47


*RUBRIK HÄR*

Kan börja med att säga tack till er för att ni kollar in på min blogg och kommenterar även om jag har sämst uppdateringen. Anledningen av min dåliga uppdatering i helgen är att i Fredags så hjälpte jag Fanny att fixa utmaningar till sin blogg och var hos min mormor som inte har någon dator så kunde inte blogga. Och sen på lördagen så skulle jag på en fest (Moas fest), det var på landet och hade ingen täckning så kunde inte mobilblogga. Vi sov över där och kom hem vid 2 igår och när jag kom hem så var jag tvungen att plugga.
Säger bara att moas fest var fett skoj!
Och idag så ligger jag hemma sjuk, men känner mig tvungen att lägga in lite blogginlägg, det var ju länge sedan nu! Ska bättra mig! I promise! <3

I alla fall så ska jag fixa lite tidsinställda inlägg idag och sen så ska jag lägga mig i sängen och sova lite..


MARÄNGER! ♥

JAG & KASPER KM HOPPNING 2011


OM www.perfectpony.blogg.se

uppdatering: Jag tycker att du alltid håller uppdateringen på topp, nästan alltid när jag går in på bloglovin så har du något nytt inlägg. Det är alltid bra med bra uppdateringen, så fortsätt så!
design: Jag älskar din design, den är fin och från headern så sprutar det glädje, vilket man vill att en blogg ska innehålla!  
inläggen: Inläggen varierar från långa till korta inlägg med bilder! Jag tycker att det bra att det varierar från korta till långa inlägg så att det till exempel inte alltid är långa inlägg med mycket text för att om det alltid skulle vara det så skulle det kanske bli jobbigt att läsa. Inläggen har en bra handling och dom är intressanta, det är kul att läsa om din och Dustys framgång!
helheten: I helhet tycker jag att du har en jättebra blogg som jag läser dagligen! En läsvärd blogg, för att kolla in bloggen klicka HÄÄR!
 

FILMEN IHOP KLIPPT

Nu har jag precis klippt ihop en film, men vad för film?
Jo, det får ni se klockan 21.00, den kommer upp då! ;)

GLÖM INTE KOLLA!


MY DAY

Kom hem från skolan för ett litet tag sedan, först så hade vi hemkunskap och då bakade vi kanelbullar. Jag fick vara ensam när vi gjorde kanelbullarna för att vi är ett ojämt antal (någon måste alltid vara själv)
Jag lovar er att resultatet blev jättebra *stolt tjej här*
Det är faktiskt så att jag sitter och äter en bulle nu :p

Såhär blev resultatet:Efter det så hade vi idrott och som jag skrev i morse så mådde jag inte bra så det lev inte jätte bra, men jag och Amanda gjorde en dans.

Sen hade vi lunch och sen 2 lektioner, SO och Matte. Efter det så fick  jag vänta i ca 30 minuter för att jag skulle ha utvecklingssamtal, jag trodde att det skulle vara hemskt och skulle ta jätte lång tid men det var inte jätte hemskt och det tog bara typ 10 minuter.

NU sitter jag framför datorn och ska snart fixa lite tidsinställda inlägg till er så ni har något att läsa och så ska jag göra lite läxa..
Ska nog vila lite då jag inte mår bra, det måste ju bli bättre tills på lördag så jag ska på Moas fest!

See u ♥ 


KANELBULLAR ♥

Drar till skolan nu, ska baka bullar på hemkunskapen. Mår inte så jätte bra, jag har sjukt ont i halsen, huvudet men åker ändå till skolan. Efter skolan så har jag utvecklingssamtal, så kul..!

Ses sen, berättar om gårdagens ridpass enär jag kommer hem!EGEN RISK

Nu är det bara att kommentera sin bloggadress så säger jag vad jag tycker om din: uppdatering, design, inläggen och helheten!

Kommentera nu!


2 PROV IDAG

Godmorgon alla mina bloggläsare! :D

Snart måste jag åka till skolan, på första lektionen så har vi dubbeltimme i bild och sen typ 2 1/2 timme rast/lunch så då åker jag hem ett tag. Efter den så har vi 3 lektioner och på 2 av dom så är det prov, kan jag få ett lycka till kanske?

Efter skolan drar jag till stallet och kollar på hoppgruppen och sen så rider jag, tror att jag ska ha Lillan! <3

Glöm inte frågestunden Här!


Me & only me! <3

FRÅGESTUND HÄR PÅ BLOGGEN

Just nu är det en frågestund här på bloggen, så FRÅGA massa!

Svarar på frågestunden på söndag!
VECKO SCHEMA V.46


5 SAKER DU KANSKE INTE VISSTE OM MIG...

* Jag älskar att fota hästar/när några rider
* Jag kan vara blyg innan jag lär känna den personer riktigt bra typ
* Jag har lätt för att bli flummig
* Jag gillar inte folk  som tror att dom är bäst
* Jag älskar verkligen att vara i stallet, vara med hästar, love doften av hästarna/stallet!

VINNAREN AV FINN 5 FEL TÄVLINGEN

Jag har ju glömt att berätta vem som vann finn 5 fel tävlingen som jag hade för ett tag sedan och den som vann var Frida Rydbjer! Grattis! :D

Du får välja något på en hästaffär för högst 100kr, och då fixar jag det åt dig!

Hoppas att priset blev bra! ;)


PLUGGANDE

Godmorgon, igår så hann jag inte blogga då jag var tvungen att plugga, pluggade matte och spanska då jag har prov på det på onsdag.. Men jag tror att jag kan det rättså bra nu, det hoppas vi i alla fall men det blir väl lite mer plugg efter skolan idag också. Jag hoppas att jag får åka till stallet och kolla när Fanny och Emma rider men det får vi se!

Idag blir det skola igen som vanligt, slutar vid 14.00.

Ska fixa lite tidsinställda inlägg så ni har något att läsa! :)


JAG & LILLAN FÖRRA ONSDAGEN

Nu kommer det lite bilder från i onsdags, blev inte så många då alla bilder blev suddiga men några blir det ändå!
FRIDA RYDBJER GÄSTBLOGGAR

Hej alla Felicias läsare ! :)
 
Jag fick gästblogga här på Felicias blogg, så jag tänkte berätta lite om mig själv.
 
Jag är en hästtjej som heter Frida, 13 år och rider på Örebro fältrittklubb där jag även har min sköthäst Eddy, Eddy är en rolig fux på 1,52 och född 1999.
Jag har varit skötare på Eddy i ungefär tre år och jag älskar verkligen honom !
Här har ni två bilder på Eddy :
 
Jag rider två gånger i veckan, i en hoppgrupp och en vanlig grupp.
Nu har jag ridit Ineke ett tag i hoppgruppen och har verkligen fastnat för henne, hon är en lite speciell häst men om ni frågar mig så är hon grym i hoppningen! På lördag ska vi starta KM tillsammans och det blir våran första tävling tillsammans så vi får se hur det går ;)
Bild på mig och Ineke:
Förutom ridningen som jag satsar på, så älskar jag att fota, jag fotar med min Pentax k-x, så på min egen blogg blir det rätt mycket bilder :)
 
Om ni vill fortsätta läsa om mig, Eddy, ridningen och fotandet så kolla min blogg: http://fridarydbjer.blogg.se
 
//Frida Rydbjer

PLEM

Idag blir det en kort skoldag då vi ska träffas uppe på stan vid typ 9 och göra något och sen så har vi PLEM (planeringseftermiddag) och slutar då vid typ 11 :)

Efter skolan blir det nog att plugga men vad vet jag! Ses sen!


FARS DAG IDAG! ♥

Idag så är det ju fars dag så: GRATTIS PÅ FARS DAG IDAG PAPPA! ♥
Älskar dig!


SORRY

Har tyvärr inte hunnit blogga då min pappa kom och hälsade på i lördags morse och sen så var det KM hopptävling och sen var jag på hotellet med min pappa, idag blir det att plugga så det blir inte så bra idag heller men imorgon är det ny vecka, ny uppdatering! :D


*RUBRIK*

Mådde inte så bra igår kväll så därav uppdateringen, men snart drar jag till skolan!
Efter skolan så ska jag fixa lite till tävlingen imorgon, antagligen med Fanny och Emma. Och senare på kvällen kommer min pappa hit och ska vara gär över helgen, Kul! :)ÖNSKEINLÄGG

Nu får ni önska inlägg så att jag inte får bloggtorka, vad vill ni se här på bloggen?


(ni kan önska när ni vill)

PROV

Snart börjar hemkunskapen,  det är prov på till exempel näringsämnen osv.
Önska mig Lycka till?


RIDPASSET IGÅR PÅ LILLAN

Nu ska jag försöka att börja blogga mera så att uppdateringen blir bra, det har jag har jag inte hunnit nu på några dagar.

Mitt ridpass igår: Red Lilla Regnbåge, dressyr och hon var piggare idag så hon var lite roligare. Det är ju inte så kul om hon inte tänker lite framåt. Men i alla fall så red vi en övning som såg ut ungefär såhär:Såhär som ovan red vi men vi red också på kvartslinjerna och red volten i trav osv. Men Jag tycker att det gick helt okej för att hon lyssnade på framåt och så. Efter vi ridit på den övningen ett tag så red vi lite lugnare och lät lillan länga på stegen och sträcka på sig eller hur man ska säga.

Me like Lillan <3

Det kommer bilder när Fanny lagt upp dom! :)


Bjuder på en gammal bild på mig och Lillan

TYVÄRR

Har tyvärr inte hunnit blogga då jag drog till stallet direkt efter skolan och kan hem vid 9 och var tvungen att äta då, men ska försöka att bättra mig tills imorgon! :)


DET GÅR INTE ATT LITA PÅ ALLA

En sak jag fattat är att man inte kan lite på alla, inte ens på dom som ligger närmast om hjärtat..
Dom man inte känner så bra eller inte alls förstår man om man inte kan lita på dom, men ska det vara samma känsla när man är med någon som man älskar?
Det tycker inte jag, men det är något man inte kan motstå när man kommit in i en situation där någon svikit än.
När en människa väl skivit, så kommer det alltid ligga i bakhuvudet hela tiden och det kan komma upp när som helst. Det är inget man kan ändra på, det går inte glömma på 1 sekund, kanske aldrig... 
Om man blivit sviken en gång så är det hemskt men man tänker kanske att det var en engångssak.
När man blivit sviken flera gånger så börjar man inse att någon man trodde på och litade på svikit, det är tufft att ta in, man kanske vill gå vidare, glömma det och hitta en annan som kan ta den Platsen. Men det är inte att bara "gå vidare", det känns inombords och om den personen som svikit betyder väldigt mycket så känns det som att försöka lämna en del av sig själv...

Om man tänker tillbaka till den tiden då det var som man ville, man kunde lita på varandra till 110%! Den tiden var grym, att ha någon att prata med om ALLT och veta att den bryr sig!
Känslan att det inte är så längre är konstig, allt är bara så annorlunda och det känns som om ni svängde in på en egen väg men jag hann inte svänga och fortsatte att åka rakt fram..

MATILDA SUNDBERG GÄSTBLOGGAR

hejsan alla :) jag fick chansen att gästblogga :D

DET började med att jag satt hemma hos en kompis med hennes familj så klart satt vi vid datorn på hastnet och kollade runt på ponnysar. så råkade vi söka på ett E hahah då kommer det upp ESSE BESTINETT så klart klickar vi där och den ponnyn bodde i ljungskile så det var ju inte långt att åka. Jag och min kompis skrek på min pappa att han skulle ringa han sa nej men vi tjatade ändå!! så till slut ringde han dom och fråga om provridning dom sa att vi kunde komma den 14 mars  2009 det var bara någon vecka dit och joo det var PÅ MIN NAMNSDAG (MATILDA) så när vi åkte dit och gick in i stallet många hästar längst bort stog du med spån i boxen och tittade upp snabbt och ner med huvudet igen till maten.. ÄGAREN berättade lite om henne vad hon hade gjort och så. Sedan var det att rykta då jag gick in i boxen oj vad sur du blev men dom hade ingen stallgång så stog i boxen jag ryktade ändå och tog hovarna sen hämtade hon sadeln och träns det satte ägaren på. BESTINETT sparkade och bet i gallret. ´Sen var det tränset och efter det ut och rida ägaren red först och vilken ponny den kan ju allt tänkte jag inom mig! SEDAN VAR DET min tur jag satte foten i stygbygeln och kom upp i sadeln skrittade något varv på långa tyglar sedan kortade jag upp dom och du gick i form själv hahaha. Sen travade vi och jag bara älskade det. ´Tog någon galopp i båda varven. men det började regna så skrittade jag av henne och tog henne in till boxen. så åkte vi sedan hem. När jag kommer in i bilen det första som jag säjer är JAG MÅSTE BARA HA DEN PONNYN PAPPA!!!!! han sa men hon är ju till salu inte till foder men jag sa att jag kunde få henne då. HAN SA jag ska fundera så när vi kommer hem går jag upp på mitt rum och smäller igen dörren ville ju ha den ponnyn. Pappa kommer upp och frågar om jag verkligen vill ha en sån ponny som är sur vid alla tillfällen. JA det vill jag hon är MIN pappa fatta det!!! då går han ner och jag lämnar dörren uppen då hör jag att han ringer någon men det var inte mamma han ringde utan ÄGARNA!! HAN frågade om vi kunde hämta henne om 3 veckor och det kunde vi men dom ville köra dit henne men vi åkte dit. SHIT 2 timmar för att lasta henne men vi kom i väg och satte oss i bilen Ägarna åkte efter fast i en annan bil . När vi kommer fram lastar pappa ut henne och går lite med henne sedan går in i stallet och ut i hagen där hon fick träffa dom andra hästarna. SHIT NU VAR HON MIN: MIN EGNA PONNY!! <33
Det tog ett tag innan vi började lära känna varandra. Började träna lite dressyr för min tränare och det gick bra men sedan bytte jag tränare.
Började också hoppa lite smått med henne men hon var för stark för mig och bara drog i väg. Nu har vi tävlat upp till 70cm och det går riktigt bra på tävlingarna. Men på fram hoppningen så går det inte bra då vill hon visa vem som är BÄST av dom alla ponnysarna och hästarna.
DETTA ÄR EN PONNY MED STORT HJÄRTA FAST ÄN ATT HON ÄR SUR :p <3
 
DU KAN KOLLA IN MIN blogg på www.essebestinett.blogg.se
 
sök på youtube love31085 :) 
 

STARTFÄLTTÄVLAN TERRÄNG (BILDER)
Visst är ponnyn grym! <3

VECKO SCHEMA V.45

Godmorgon gott folk! Idag blir det skola, skridskor och sen hööks med Fanny som jag skrev igår. Jag vet inte riktigt om jag är taggad eller inte, det kanske blir roligt men kommer säkert inte bli lika bra då jag kommer ramla på hårda isen, hehe..
Men det kommer i alla fall bli bättre än en skoldag, så det är ju bra!


Hur ser eran vecka ut? ;)


NY HEADER

Nu har jag fixat en ny header, vad tycks? Ska det vara kant runt eller inte?

Var lite trött på den gamla, så piffa upp bloggen lite!

Säg gärna vad ni tycker! :D


SKOLA IMORGON MEN ÄNDÅ CHILL

Imorgon blir det skola igen -.- Men det är ju något man måste göra, men imorgon blir det ändå en rättså chill-dag i skolan då vi först börjar klockan 9, vi ska åka skridskor ett tag och sen börjar vi igen 13.15 och har 2 lektioner!
Det kan jag kalla skön dag i skolan, men jag är verkligen inte bra på att åka skridskor... Så det blir spännande!

Efter skolan så drar jag till hööks med Fanny, vi kollar lite och får se om jag hittar något! Fanny ska i alla fall köpa nya borstar då hon tappat bort sina gamla.


TÄVLINGSBILDER


Jag fotade ju på en tävling på ÖFK, en nationell/elit tävling. Det jag undrar är om ni vill se bilder?

Här får ni i alla fall tjuvkika på en bild:


Vill ni se fler?

Om ni undrar varför det står både mitt namn och Fannys namn så är det därför både jag och Fanny fotade så vi vet inte riktigt vilka bilder som är fotade av vem så därför står det bådas namn.

R.I.P Hickstead ♥

Vet inte vad jag ska säga, så hemskt..!! :'(

R.I.P HICKSTEAD ♥
http://svt.se/2.128686/1.2592297/hast_dog_under_varldscuptavling


ETT HJÄRTA PÅ SMS BEHÖVER INTE BETYDA DET MAN TROR

Kom hem för ett tag sen, jag har varit ute och sprungit.. Det är konstigt för jag fick håll och blev trött innan jag börjat.. Haha !

I alla fall så kunde jag inte blogga så mycket då jag sov hos min mormor och hon har ingen dator men nu så ska bloggandet bli bättre!

Snart så ska jag kolla på hästhoppning på tv, missa det inte! (det är mellan 17.00-17.55)


I'M ME AND ONLY ME...<3

GILLAR DU MIN BLOGG?

I så fall, följ min blogg via bloglovin! Det är enklare och smidigare!

Vill du göra ett bloglovin byte, så att vi följer varandra, kommentera! :)


GÄSTBLOGGARE?

Jag tänkte kolla om det är någon som skulle vilja gästblogga här på min blogg?

I så fall så kommenterar ni attt ni vill så lottar jag ut några som får gästblogga på min blogg, Så nu är det bara att kommentera! :D


GODMORGON

Orkade tyvärr inte blogga igår, kom hem vid halv 7 från tävlingen jag skulle på! Och sen åt jag mat och sen tven, bland annat idol.
Jag kan säga att tävlingen var grymt kul att kolla och fota på, det kommer bilder, det kan jag lova! :D

Hinner tyvärr inte blogga nu heller för nu måste jag börja gör mig ordning för jag ska snart dra till stallet och kolla/fota tävlingen!Ses sen!


OTROLIGT FINA VIDEOS

Gick in på youtube och hittade massa fina videos, en var denna:

Den var så härlig, bra gjord och gick rakt in i hjärtat! <3

För att se fler videos sök på SillyFreckles på youtube!

BILDBOMB

När vi bakade bullar:


Jästen


Degen jäste mycket!Resultatet:
Goda, egen-gjorda kanelbullar! ME LOVE! <3


SES SENARE!

Nu drar jag till min mormor och äter mat, efter det så åker jag & kollar på en tävling, där till exempel Helena Lundbäck är med. Det kommer bli fett skoj, men jag bloggar mer när jag kommer hem! :)


(bild från google)

Ses!

HUR MYCKET KAN DU?

Gå in på http://www3.ridsport.se/Hastkunskap/ och kolla hur mycket du kan om till exempel foder, hästens delar osv. Du kan både spela hästkunskapsspel och testa dina hästkunskaper genom att svara på frågor, det är ju alltid bra att veta hur mycket man kan, visst?
Och till exempel om du inte kunde så mycket om foder så kan du gå in och läsa om det och få veta mer!Detta brukar jag göra ibland, I like it! <3
Ett jättebra sätt att lära sig mer, gå in och testa själv! ;)


STARTFÄLTTÄVLAN HOPPNING (BILDER)

Jag skulle ju lägga upp bilderna från startfälttävlan men glömde tyvärr bort det... Jag la upp dressyrbilderna för ett tag sedan men nu ska jag fixa hoppbilderna och terrängbilderna så ni får se ;) Bättre sent än aldrig, så var det väl?

Här kommer då hoppbilderna:

Bilderna är fotade av Fanny Jaensson

BILDER FRÅN MY BIRTHDAYDet var vi (nedan) som var med och firade mig idag:

& jag såklart..:


Alltid lika normal...

MY BIRTHDAY TODAY

Idag blev det Vasa med Fanny som jag sa förut, men det var super gott! Jag avgudar verkligen detta konditori..
I alla fall så gick vi och chilla på stan ett tag innan vi tog bussen hem, När vi gick till bussen så gick vi förbi en som satt och tiggde pengar så hon fick 2 kr av mig och 2 kr av Fanny, man ska ju vara snäll + så är det ju min födelsedag så då ska man ju vara trevlig och glad!

Vi hoppade av bussen vid Fanny så var där ett tag, vi gjorde inte så mycket men jag filmade Fanny för att hon skulle göra en videoblogg, det är en överraskning med i den så gå in på hennes blogg och kika! (om hon lagt upp den än)

Mamma kom och hämtade mig vid halv 5 typ och vi skulle åka hem men precis innan vi skulle svänga in på våran gata så kom mamma på att hon glömt jordgubbarna som vi skulle ha på tårtan på jobbet, så det var bara att åka tillbaka till hennes jobb och hämta dom.
Sen när vi väl var hemma så började vi med tårtan och jag må säga att den blev grymt god!
Vid halv 7 så kom min mormor (vi skulle fika), först åt vi bullar, kakor osv. Sen blev det tårta och present öppning! Jag kan skriva i ett annat inlägg vad jag fick, om ni är nyfikna på vad fick såklart?

Bilder från dagen kommer, det kan jag lova!

Efter det så slappade vi framför teven för att kolla på Böda sand, min bästa kompis Fanny var där och kanske är med (hon var med förra året på programmet)

Nu ska jag lägga in bilder på datorn från kameran så att ni kan få lite bilder.


Taggen, när han hade tratt.

VASA MED FANNY!

Vaknade av att Mamma kom upp till mitt rum och sjung "ja mo han leva..."! :) Hon jobbar idag så hon kom till mig vid klockan 6 på morgonen, men efter det så somna jag om igen till typ halv 11. Skönt att bara kunna slappa och sova hur länge man vill, jag älska!

Idag så ska jag & Fanny åka upp till stan och fika på Vasa, vi åt där där JÄMT förut! Vi åt där MINST 1 gång i veckan men man ville ju inte sluta rund som en köttbulle så vi slutade äta där så ofta.

Senare på kvällen(när mamma kommer hem från jobbet) så ska vi baka tårtan och sen blir det att fika och fira mig!

Nu så ska jag åka till min mormor och käka lite mat, sen drar jag upp till Vasa med Fanny! <3


Fanny & Lille skutt få stå för bilden idag! :)

FJOOOOORTIIZZZZ

Idag blir jag 14 år, eller "jag blir en fjortis" Hehe! :D Men jag måste samla alla krafter till kvällen då jag ska baka tårta, få mina presenter osv! Och ett party med familjen! Kanske ett litet med friendsen också!
Det kommer bli en najs dag!

Kan man kanske få ett grattis??

Man får ju bjuda på lite bilder på sig själv nu när det är sin dag! Jag har aldrig sagt att jag är normal.. jag har inte heller sagt att jag är perfekt, aldrig sagt att jag är en modell, jag är jag & det räcker långt! <3


1 TIMME KVAR....

Klockan är 11 och nu är det bara 1 timme kvar, men till vad? Ja det är frågan!

Kommentera nu vad ni tror att det är! :)


bjuder på en bild på mig, Pinsam.


ÜNDERBAR PONNY

Kom hem från stallet vid typ halv 9 idag, det var stilhoppning där publiken som kollade på dom som red skulle säga vad som var bra och mindre bra i deras ridning, som tempo, sits osv.
Det var roligt att kolla på och i slutet så hade dom höjdhoppning, dom hoppade som högst 135cm :)

Innan det så ryktade jag min über söta Kasper, jag gosade med honom massa! Han är verkligen en helt underbar ponny som betyder enormt mycket för mig! <3

Härlig dag in the stable!STALLET NEXT

Nu åker jag till stallet och kolla lite, det är teorivecka denna vecka så teori varje dag. I alla fall så måste jag dra nu, bye! :)


Får också träffa sötnosen Kasper (L)

DESIGN ÅT LINN

Har tyvärr inte haft så mycket tid att blogga nu på morgonen för att jag har fixat med designer till 2 andra tjejor, ena visade jag i förra inlägget. Den andra designen jag gjort idag är till Linn Jönsson, för att se den gå in på hennes blogg:

http://KellyochLinn.blogg.se

Vad tycks?

Till Linn: Jag fixar bloglovin-saken snart.

DESIGN ÅT AMANDA

Nu så har jag fixat en design/header till Amanda nu! För att se hur den ser ut klicka in på:

http://ponniehjerta.blogg.se/thereitestit/?tmp=02094443

Till amanda: Vad tycks? Ska jag ändra, göra om något?
Om du är nöjd så kan jag sätta in den på din blogg?Amanda fick stå för bilden i detta inlägg

UTLOTTNING

Nu tänkte jag ha en utlottning av en header/Design gjord av mig. Om man vill vara med så kommenterar man bara att man vill vara med och skriver på sin blogg att du är med och länkar detta inlägg!
Jag lottar vinnaren, kan bli mer än 1 vinnare!Lycka till! :D

MÖRKT VID 5...

Kom hem typ nyss från en dag med Fanny & Linnéa, vi gjorde typ inget. Bara chilla! B)

& nu har jag verkligen inget att göra, så får väl hitta på någe.. tror att jag ska försöka komma på några intressanta inlägg så min blogg blir roligare att läsa, känner att bloggen inte är så rolig att läsa nu då mina inlägg oftast är ointressanta.


bildbrist

NYA SAKER PÅ BLOGGEN

Nu har jag fixat lite på bloggen, så som en signatur i slutet på varje inlägg, en ny bakgrund till rubriken på inlägget, profilbild, Jag tror att det var det. (kunde tytvärr inte få upp menyn mer men ska försöka fixa det snart!)
Ska fixa klart alla bildlänkar också, det har jag tyvärr glömt men det kommer snart.
Mitt internet segade mycket så det dröjde väldigt länge + så kunde jag inte blogga för att jag inte kom in på det.
Men nu kunde jag fixa ett blogginlägg i alla fall!

Vad tycker ni om det jag fixat?


Idag blir Fanny brunett!


RSS 2.0