MATILDA SUNDBERG GÄSTBLOGGAR

hejsan alla :) jag fick chansen att gästblogga :D

DET började med att jag satt hemma hos en kompis med hennes familj så klart satt vi vid datorn på hastnet och kollade runt på ponnysar. så råkade vi söka på ett E hahah då kommer det upp ESSE BESTINETT så klart klickar vi där och den ponnyn bodde i ljungskile så det var ju inte långt att åka. Jag och min kompis skrek på min pappa att han skulle ringa han sa nej men vi tjatade ändå!! så till slut ringde han dom och fråga om provridning dom sa att vi kunde komma den 14 mars  2009 det var bara någon vecka dit och joo det var PÅ MIN NAMNSDAG (MATILDA) så när vi åkte dit och gick in i stallet många hästar längst bort stog du med spån i boxen och tittade upp snabbt och ner med huvudet igen till maten.. ÄGAREN berättade lite om henne vad hon hade gjort och så. Sedan var det att rykta då jag gick in i boxen oj vad sur du blev men dom hade ingen stallgång så stog i boxen jag ryktade ändå och tog hovarna sen hämtade hon sadeln och träns det satte ägaren på. BESTINETT sparkade och bet i gallret. ´Sen var det tränset och efter det ut och rida ägaren red först och vilken ponny den kan ju allt tänkte jag inom mig! SEDAN VAR DET min tur jag satte foten i stygbygeln och kom upp i sadeln skrittade något varv på långa tyglar sedan kortade jag upp dom och du gick i form själv hahaha. Sen travade vi och jag bara älskade det. ´Tog någon galopp i båda varven. men det började regna så skrittade jag av henne och tog henne in till boxen. så åkte vi sedan hem. När jag kommer in i bilen det första som jag säjer är JAG MÅSTE BARA HA DEN PONNYN PAPPA!!!!! han sa men hon är ju till salu inte till foder men jag sa att jag kunde få henne då. HAN SA jag ska fundera så när vi kommer hem går jag upp på mitt rum och smäller igen dörren ville ju ha den ponnyn. Pappa kommer upp och frågar om jag verkligen vill ha en sån ponny som är sur vid alla tillfällen. JA det vill jag hon är MIN pappa fatta det!!! då går han ner och jag lämnar dörren uppen då hör jag att han ringer någon men det var inte mamma han ringde utan ÄGARNA!! HAN frågade om vi kunde hämta henne om 3 veckor och det kunde vi men dom ville köra dit henne men vi åkte dit. SHIT 2 timmar för att lasta henne men vi kom i väg och satte oss i bilen Ägarna åkte efter fast i en annan bil . När vi kommer fram lastar pappa ut henne och går lite med henne sedan går in i stallet och ut i hagen där hon fick träffa dom andra hästarna. SHIT NU VAR HON MIN: MIN EGNA PONNY!! <33
Det tog ett tag innan vi började lära känna varandra. Började träna lite dressyr för min tränare och det gick bra men sedan bytte jag tränare.
Började också hoppa lite smått med henne men hon var för stark för mig och bara drog i väg. Nu har vi tävlat upp till 70cm och det går riktigt bra på tävlingarna. Men på fram hoppningen så går det inte bra då vill hon visa vem som är BÄST av dom alla ponnysarna och hästarna.
DETTA ÄR EN PONNY MED STORT HJÄRTA FAST ÄN ATT HON ÄR SUR :p <3
 
DU KAN KOLLA IN MIN blogg på www.essebestinett.blogg.se
 
sök på youtube love31085 :) 
 

Kommentarer<3
Postat av: kiccan

sv: Hej!

Tack så mycket!

Nej det är inte mina. :(

Men är medryttare på skimmeln och den bruna är en häst på ridskolan. :)

Fin blogg!Kram på dig! :)/ kiccan

2011-11-07 @ 14:34:06
URL: http://kiccan.bloggplatsen.se
Postat av: EMMAS!

Allt bra med dig idag?:D kram

2011-11-07 @ 16:35:52
URL: http://eemma.se
Postat av: Johanna

Sv: ja han är min häst, Tack! Han är verkligen jätte fin! :D

2011-11-07 @ 17:03:29
URL: http://skogensgard.blogg.se/
Postat av: MATILDA

heehe tack så otroligt mycket :) <3

2011-11-07 @ 18:32:43
URL: http://essebestinett.blogg.se/
Postat av: EMMAS!

sv: okej.. med mig är det kalasbra :D

vad gör dudå? :) kram

2011-11-07 @ 19:58:23
URL: http://eemma.se

Här kommenterar du:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0