KASPER V.17

Hej igen, jag har verkligen inte orkat att blogga men nu tog jag tag i det och tänkte iaf skriva om ridningarna förra onsdagen och lite :)

Då i hoppgruppen så skulle jag rida bästa Kasper (hoppas jag får honom nästa vecka också!), iaf när vi värmde upp så kändes han bra, han lyssnade rättsåbra. Men fick ändå visa lite vem som bestämde, hehe! Sen började vi hoppa ett räcke snett igenom i trav några gånger  och det fick bra men han blir framtung, hoppade sedan det i galopp och då blev han starkare och tänkte skippa att hoppa men sa till honom så att han hoppade ändå, han skötte sig! 
Sen hoppade vi det och la till två hinder på ena långsidan, vilken inte gick jätte bra, kom nära och fick lite failhopp och han stack förbi en gång men det var mitt fel. Jag var inte med och han tog chansen lilla slöisen :*
SEn hoppade vi två andra hinder på andra långsidan med sex galoppsprång mellan, gick helt okej men en gång så kom vi fel på första och då tänkte jag stanna/rida förbi andra hindret men hoppade det ändå. Sen gick det bättre, vi hoppade även räcket snett igenom och sen dom andra hindrerna igen och då var det lite högre och kom in med en bra galopp och innan så kände jag att han tveka lite men tryckte till lite med skänklarna och då hoppade han, grymma ponny! 

Sjukt glad att jag fick ha honom i hoppgruppen och hoppas jag får honom fler gånger! Film kommer snart.

Sen var det dags för Dressyr med Kasper och det gick sådär, han var stark men tycker ändå det gick okej.

You're amazing! 




BAKAT BULLAR

Igår var det prao som vanligt, det var kul, När jag kom dit så började jag med att mocka och sen tog jag in pralin och började rykta henne. Sen red jag och en annan tjej ut, samma slinga som förra gången, det gick bra och hon var pigg, sööta ponny :*
Sen fixade jag henne och tog ut henne igen, jag fixade mat till hästarna och sen åt vi lunch. Sen gjorde jag lite olika saker nu på eftermiddagen, som duscha hästar. Haha, undra vem som blev blötast, jag eller hästen? 

Ja, sen höll jag på lite med hästarna tills mamma kom och hämta mig. Vi åkte hem och sen till min mormor för att baka bullar. Mamma tyckte att vi skulle baka där då mormors bullar blir fluffigare än våra, även om vi har samma recept :p

Idag blir det prao, sen ridning i hoppgrupp och vanliga.



IGÅR

Moorning! Gårdagen var kul, först prao där jag gjorde de vanliga sakerna så som, mocka, fodra, fixa hästar osv. Sen så skulle ann-britt bort (hon som har stället), så då var jag själv en stund och då smörjde jag utrustning och sen tog jag in Pralin och gjorde ordning henne för en ridtur.

Red runt en slinga 3 varv, började att skritta henne på långa tyglar och sen kortade jag upp dom och började arbeta henne lite, sen trav och sedan galopp. Det gick bra och hon tyckte det var super kul. 
Sen skrittade och travade jag av henne sen tog jag in henne och gjorde ordning och sen in i boxen. Sen skulle vi fika, sen kom mamma och hämtade mig.

Sen åkte vi direkt till Bella och Peppe, när vi kom dit så mockade vi boxarna och sen fixade vi maten och tog in dom. Fixade tex. vatten till dom osv. När dom ätit upp och vi fixat klart så började vi rykta dom, göra dom klara. Sen gå ut på en ridtur, det gick bra men peppe kollade runt på lite allt möjligt men lyssnade på mig ändå. Sen när det gick förbi två hästar så blåste han upp sig och svansen upp i vädret som "kolla på mig!" :)
Red lite i alla gångarter, idag var han lite pigg och busig, söt ponny! :*



Snart ut och rida Pralin! :D

mms_img24081 (MMS)

Snart ut och rida Pralin! :D


VECKOSCHEMA VECKA 17

Måndag: Prao, bella, peppe
Tisdag: Prao, ?
Onsdag: Prao, hoppgrupp, vanliga gruppen
Torsdag: Prao, ?
Fredag: Prao, ?
Lördag: ?
Söndag: ?

Ungefär såhär kommer veckan se ut för mig ;)

MY DAY

Godmorgon, snart prao igen! Nice, men är trött och det blir en lång dag idag, först prao till halv 5 sen åka direkt till Peppe och Bella men det blir kul!



FAILBILDERNA PÅ MIG OCH FERRARI







Mobba mig inte allt för mycket nu bara :p Men vi kom fel in på hindret som ni nog ser.

"UGLY" HORSE

Denna häst är "utsedd" till världens fulaste häst, visst den såg inte riktigt ut som alla andra hästen. Men tyckte att det var otroligt söt och charmig! 

Diego with Maddison Biddlecombe

<Källa>

FAILBILDER KOMMER...

Hemma från tävlingen, gick jätte bra för Emmy, vi får se hur långt det räcker! Fotade lite, sen efteråt åkte jag och mamma hem, sen ska jag till stallet och då rida Peppe, det blir kul! :)

Men efter det blir det att åka hem och göra eventuellt träna, fixa buskarna ute i trädgården, men något hittar jag nog på.

Ni får jätte gärna önska lite vad ni vill se här på bloggen så blir det enklare för mig att uppdatera er då jag inte har så mycket fantasi.



Failbilder från när jag red Ferrari ska komma, lovade ju det, får bara inte upp bilderna men ska försöka igen.

VAKEN MED TUPPEN

Godmorgon, idag ska jag följa med Emmy på en tävling med Bella. Det kommer bli roligt, åker dit ungefär vid halv 8. Vet inte hur länge det håller på men har fixat något tidinställt inlägg som kommer ut under dagen.

Men vi ses senare :)



TOTILAS- SÅ J*VLA FIN




NÄTTO I ONSDAGS

Nu kommer inlägget om ridningen från i onsdags. Efter hoppgruppen i onsdags var det dags för att rida nästa ridning, skulle egentligen ha Kasper men Nätto hade inte gått någon lektion idag då dom som skulle rida honom inte kom så då fick jag rida honom. Så det blev två små gotlandsruss då! 
Red han förra gången innan förra sommaren tror jag, tycker att han blivit mycket bättre sen dess. Vi red fram runt gröna banan i både skritt, trav och galopp, han var pigg och benen trumma på för att han skulle hinna med de andra. I galoppen så sparka han lite med benen, sötponnyn! 



Sen red vi till ridhuset, gick väl sådär. Vi gjorde en övning som inte riktigt var lätt för honom då han har svårt med att fatta galopp men tyckte ändå han var duktig. Var faktiskt riktigt kul att rida honom! ;)

Söta  ponnyn, sen gjorde jag ordning honom och sen sa hejdå och sen hejdå till Kasper! <3

BILDER FRÅN HOPPCUPEN OMGÅNG 1 MED KASPER

Mina knoppar:


Innan:




Inne på banan:









Tyvärr är inte skärpan på hästen men det är bilder iaf :p

Grymma ponnyn efter:

♥You light up my world like nobody else

ONSDAGEN

På praon så fixade vi det vanliga på förmiddagen och vid halv 12 åkte vi mot strömsholm med en häst, när vi kom fram så mockade vi transporten och sen tog vi in hästen i en box där.



Väntade på att någon skulle komma, vi fikade lite med varm choklad och kexchoklad, köpte även en macka sen. När någon kom så kollade dom och sen skulle hon hämta en annan och då gick vi ut och satt oss i solen, varmt var det! 



Sen kom det en till och kolla, hästen hade som en vårta på bringan. Sen skulle dom ta ett kort och sedan kom dom fram till att dom inte skulle göra någon med den men om den blev större så skulle dom komma tillbaka.

Vi mockade boxen som hon stod i och sen åkte vi hemåt. Var tidigt framme i örebro så kom tidigt till stallet. När jag kom dit så träffade jag några kompisar och vi kollade på privathoppgruppen och sen kollade vilka vi skulle ha i hoppgruppen och jag skulle ha Dahlia. Först så ville jag inte det då jag tyckte det gick dåligt första gången men bestämde mig att stryka ett sträck över föra gången och rikta in mig på dagens ridning. 
I början  när vi red fram så var hon rättså seg men ändå med på noterna, tänkte först bara att hon skulle bli piggare sen mer jobb. Minns inte riktigt vad vi började att hoppa men vi hoppade iaf en upphöjdbom och sen en planka sen 7 steg till en oxer. Gjorde det några gånger och höjde även hindrerna. Skulle testa ha 6 steg en gång då jag fick bromsa henne in till 7 annars men då kom vi lite fel och kom mellan 6 o 7 och då stannade hon, men mitt fel. Sen körde jag på 7 då det blev bättre, sen hoppade vi även några saker till men minns inte riktigt, en bana i slutet. På banan så var hon trött och blev lång så det fick sådär.
Fick detta av ridläraren "När hon blir lite trött är det viktigt att då kortar upp henne, men annars jätte bra ridet!"
Känns bra, jag som trodde att det skulle gå sämst :P


En av de första gångerna på ridpasset.

Långt inlägg... så om mitt andra ridpass kommer senare under dagen.



GRYMT SÖTA HÄSTAR

Godmorgon, gårdagen på praon var ritkigt kul! Men var grymt trött på morgonen men fixade de vanliga med mockning, fixa hästar då dom skulle gå i vattenbandet och hjälpa till lite med kunder osv. På förmiddagen så fick jag även ta in ett gotlandsruss vid namn Pralin och göra ordning och sen rida en liten sväng. Hon har inte blivit riden på länge då dom inte har någon passande ryttare men jag är ju kort så jag kommer få rida henne nu lite på praon, får kanske även rida lite ibland efter praon.
Igår red jag henne mest i skritt och även lite trav, man märkte att hon tyckte att det var kul!  

Pralin är som sagt ett gotlandsruss på 128 cm och född 1995. Hon har tävlat i dressyr till nationellt och DM, var även med i SM i utställning och kom delad 1:a, så en grymt fin ponny! Hon är också riktigt duktig i hoppning :)


Fick även smörja massa selar,träns, saden osv. så det blev riktigt fint! Sen gjorde jag ordning Golden Vineta för hon skulle gå vattenband. En så mysig häst, sweet!



Sen fick jag rykta av Sofie så lite vinterpäls ramla av, hon har mycket vinterpäls. Även där en supermysig häst! 



Sen innan jag skulle åka hem fick jag rykta hästen Lillebror, sen smörja in helosan på hans sår som han har på benet.




YOU ARE AMAZING

Åker snart till min mormor, slutade "jobbet" (praon) tidigt idag, redan klockan 12 då hon som har det skulle bort. Skönt att slippa säga tyå "slutade skolan tidigt idag", haha! 
Var grymt trött imorse, höll på att somna i bilen påväg dit men blev piggare när jag kom dit och började fixa med hästarna och så. 
Känner att jag vill blogga men jag inte har så mycket att skriva om men ska försöka få fram lite intressanta inlägg.

Gårdagen och ridningarna skriver jag om imorgon. 



HÄRLIG VIDEO


TRÖTTER

Godmorgon, skrev ju på mitt veckoschema att jag skulle vara ledig tor-fre från min prao och vara där på helgen men är där nu tor och fre ;)
Så snart blir det att åka till praon, är trött men snart är det helg så man får vila upp sig till nästa vecka! Skriver om gårdagen och ridningarna när jag kommer hem. 
Kan säga att jag red små ponnysar.

Ha en bra dag! 



FILM FRÅN HOPPCUPEN OMGÅNG 1


LÅNG DAG

Snart åker jag till prao, blir att fixa de vanliga stallsysslorna och lite mer till halv 12 för då ska vi till strömsholm med en häst. Tror den hade Ink eller något. Sen blir det att åka bil hem, dom släpper av mig i mellringe och där kommer mamma och hämtar mig sen åker jag direkt till stallet för att hoppa hoppgruppen, men vi får se om jag hinner dit, men hoppas det. Annars ska Emma rida istället för mig! :)
Sen blir det min vanliga grupp.





MINA TVÅ DAGAR PÅ PRAON HITTILLS

Igår var det första dagen på prao, jag var hos en hästrehablitering. När jag kom bit vid 8 på morgonen så började hon att visa mig runt och sen började vi fika och sen mocka, fixa mat osv. Tog in några hästar och longera 2 stycken. Sen duschade vi av dom, tog även in fler hästar och spolade benen och rykta dom. Sen kom det några kunder som hade två hästar som skulle gå på ett vattenband. 
När dom gått där så fick jag smörja in någon på benen på dom så inga bakterier fanns, sen fick jag spola av dom noga. 
Sen gjorde jag massa mer :)

Sen efter jag varit där så kom mamma och hämta mig, typ halv 5, vi åkte direkt till Bella & Peppe. Vi mockade och fixa och sen tog vi in dom och gjorde dom klara och red sedan ut. Det var härligt! :D
Sen kom jag hem vid typ halv 9 på kvällen, så en lång dag.

Idag åkte jag till praon samma tid som igår, när jag kom dit så gick det en häst på vattenbandet och jag började att mocka, sen skulle en annan häst gå på bandet så jag fick rykta hästen ÖB och sen ta in honom på vattenbandet, stänga osv. Sen mocka lite till, fika sen ta ut honom och sätta på täcke och ta ut honom i hagen. Sen skulle en häst ut och köras så jag gjorde ording den och sen mocka, när de kom tillbaka tog jag av "Neo Pride" (men kallas för gottard) och duscha av honom, satt på täcken och tog sen ut honom i hans utebox. Sen skulle 4 åriga hingsten Loke köras, gjorde ordning honom och sen kördes han ut. Mockade och gav hästarna hö och sen gav jag dom krafft.
Sen duschade jag av Loke, på med täcke, sen skulle han ha några spiraler på benen med kallvatten så han kyldes ner, sen åkte jag hem. Slutade 12 idag då hon skulle bort sen.
Loke var nästbäst i sverige (trav) när han var 2 år, men fick en skada som dom håller på att fixa, hoppas han kan bli travhäst sen igen! 



HEMMA FRÅN PRAON, SKRIVER SEN

Hemma från praon nu, ska snart äta. Sen skriver jag om dagarna på praon och fixar lite inlägg.

See u later



GODMORGON, PRAO SNART!

Godmorgon, snart åker jag till praon, jag är grymt trött! Idag blir det kort dag till klockan 12. Sen åker jag hem och bloggar om gårdagen och vilar upp mig så jag inte är lika trött imorgon ;)

Nu måste jag gå, ses! 



VECKOSCHEMA VECKA 16

Måndag: Prao, rida Peppe
Tisdag: Prao, stallet?/träna
Onsdag: Prao, (hoppgruppen), min vanliga grupp
Torsdag: Ledig, ?
Fredag: Ledig, ?
Lördag: Prao?
Söndag: Prao?

Så kommer veckan nog att se ut men det finns lite frågetecken som ni ser :)

PRAO

Godmorgon, idag är det inte skola som det brukar, ska faktiskt praoa i 2 veckor nu. Ska praoa från klockan 8 tills mamma kommer och hämtar mig, som typ är halv 5. 
Ska praoa hos en hästrehablitering, idag är det första dagen och vet inte ritkigt vad jag kommer att få göra men det blir nog super kul! 
Efter praon så åker jag och mamma direkt till Peppe och Bella och rider osv. Detta kommer bli en najs dag, men kommer säkert att vara trött ikväll! ;)





HOPPCUPEN OMGÅNG 1 IDAG

Hejsan, hemma från hoppcupen omgång 1. När jag kom till stallet imorse så började jag att rykta av honom lite snabbt och sen knoppade jag honom, ryktade bara lite snabbt då jag inte ville stressa med knoppade om det skulle bli så. Sen ryktade jag klart honom så att han blev ren och fin!
Sen var det dax att bygga banan och det verkade som en bra bana, inga hinder som jag trodde kasper skulle tycka var "läskiga". Gick banan och sen fixade jag Kasper lite till och sen gjorde jag rent sadeln och tränset lite och sen var det dax att sadla och tränsa.

Gick ut på stallplanen och satt upp och sen in i en paddock och red fram, hoppa fram. Kasper kändes bra och han kom inte nära på hindren (oftast) som han gör ibland, sen var det dax att gå in i ridhuset och vänta på din tur.

Det var två sycken innan mig. Väntade på startsignalen, trava runt lite så han såg allt sen var det dax att hoppa. Det gick bra men blev stark ibland men ändå inte så fort, lyssnade rättså bra och han var inte påväg att svänga undan något hinder eller något. Han var på hopphumör! :D
Blev felfri i grundomgången så omhoppningen kom direkt efter grundomgången, tänkte mest på att inte riva. Svängde där jag kunde men ändå säkert, kom runt felfritt där med! Grymma Kasper! <3
Trodde först att jag skulle vara långt ner i resultaten men var då på andra plats, vilken var chokerande! Skrittade Kasper med massa beröm! Sen gick jag ut och satt av och tog in honom, fixade honom och gav honom lite godis.
Gick upp och kollade på resten av tävlingen och i slutet så låg jag på en fjärde plats och kom då på placering och fick springa ärevarv. Fick en röd rosett!

Sjukt glad och nöjd över Kasper! :D



Sen så fixade vi lite till idrottslyften, vi spelade in lite filmer och sen åkte vi och hämtade mitt objektiv men vet inte rikigt om det är helt lagat då det låter ibland men försvann typ efter ett tag så tog hem det, men om det händer igen så åker jag med det igen.

Bilder och filmer kommer...

FILMER-JAG OCH DAHLIA








I NEVER LET YOU GO WITHOUT A GOOD REASON

Home from school, kort skolsdag idag som vi har på torsdagar, slutade redan klockan 13.05 ungefär. Först hade vi hemkunskap och då gjorde jag kycklingsoppa och bärpaj, det var verkligen jätte gott! :)
Sen idrott, vi gjorde mycket sammarbete och sen lunch. Slutade med SO och mentorstid.
Sitter nu hemma och gör absolut ingeting, men drar sen till min mormor och äter. 

See u! 





DAHLIA

Godmorgon, snart är det dags för skola igen. Igår började vi skolan igen efter lovet och det var en rättså chill dag, vi hade först slöjd i 3 timmar och sen tre lektioner efter lunch. Efter skolan så åkte jag till stallet. 
Först i hoppgruppen så skulle jag rida Dahlia, ett litet gottlandsruss, och det gick inge bra. Vi började med att värma upp utan stigbyglar och träna sitsen i alla gångarter, sen började vi att hoppa ett kryss och sen 3 hinder på långsidan, vi red sedan en bana. 
Här kommer lite bilder, bilderna fotade av Ellen: film kommer...










Inlägg om andra ridningen kommer...

YOU´RE THE BEST

Hemma från stallet nu, skönt att komma in från kylan och regnet. Åkte till hööks med Moa idag och fick med mig en stickad tröja. Sen åkte moa hem och Emma kom och vi var hos mig innan vi åkte till stallet! :)
Kollade när Emma & Linnéa red och sen så var det en liten "paus". Då stod jag hos kasper och mös. Sen skulle Fanny & Emma rida så jag fotade med Fannys kamera. Filmade gjorde jag också. Trevlig men kall dag i stallet, nu blir det äta och sova. Imorgon blir det skola, längtar inte men ganska skönt att börja det med slöjd halva dagen.
Efter skolan blire stallet och rida, längtar!


Gammal bild på mig och Adam


10 APRIL 2012

Godmorgon, ska snart äta frukost med Moa, sov över med henne. Idag så ska jag nog åka till hööks och köpa någon ridtröja och sen ska jag kanske vara lite med Emma och åker sen till stallet. Kollar när några rider och kommer hem ikväll. Sista dagen på lovet men man får tänka positivt då vi bara går ons-fre och sen har prao i 2 veckor!  



HÄRLIG RIDTUR

Hejsan, dålig uppdatering, jag vet. Men ska bättra mig nu! Åkte till Peppe & Bella idag och red. När vi kom dit så började vi med att mocka och tog sedan in dom, gjorde ordning dom och sen gick ut och red. 
Vi red runt kullarna och det gick bra och hästarna var lite pigga men det var en superhärlig ridtur! :D
Tog det lite lungt med peppe då han inte är helt igångsatt efter han skadade sig. 
Det var verkligen kul att rida honom, det var ju ganska länge sedan jag red honom! 
Efter vi ridit så fick dom gå ut och äta. Sen åkte vi hem och åt, åt kebab i bröd och det var gott men gud så mätt jag blev! 

Sen åkte vi och lämnade in mitt objektiv iiiigen då det har blivit konstigt, den hittar skärpan men vill inte ta bild, ibland går det men ibland vill den inte.. Nu är det bara tat vänta typ 3 veckor på den, inte kul. -.-

Men nu sitter jag och väntar på Moa som ska komma och sova över hos mig, men uppdaterar sen! :)




GRYMMASTE KASPER IDAG

Godkväll, nu sitter jag framför datron och ska snart äta. Dagen idag har varit nice! Åkte till stallet vid 12 då jag är med i idrottslyftet, när vi kom dit så pratade alla lite om vad vi kommer att göra osv. Sen fick vi välja en häst som man ville rida så jag valde såklart Kasper, vi började att göra ordning dom. Vid klockan 13 så gick vi till ridhuset, vi hade tagit bort stiglädrena då vi inte skulle rida med dom. Vi skulle ha sitsträning, vi började att skritta fram på långa tyglar ett tag och sen kortade vi upp tyglarna och började med att göra halt vid varje bokstav. Kasper lyssnade rättså bra, han blev bättre och bättre.
Sen i traven började vi med att rida lätt, sitt-sitt-stå och det gick bra. Sen satt vi oss ner i traven och tränade med att öka traven 10 steg, långsammare 10 steg men försöka att göra allt mest med sitsen och det tycker jag gick bra.

Sen red vi serpentinbågar och vid medelinjen så skulle vi göra en skrittövergång, sen la vi även till volter vid vändningspunkterna. Sen la vi till galopp i bågarna, men fortfarande skritt på medelinjen. På långsidan så skulle vi ha förvänd galopp. Det gick bra men övergångarna till skritt blev lite svåra då han inte är så allert på övergångar mellan galopp-skritt, men skritt-galopp gick det bra! Han blev lite stark ibland men jag tycker ändå att han var superduktig! I den förvända galoppen så gick det bra, men vissa gånger blev det fel men sakta av och gjoerde om och då blev det rätt.
Sen red vi på hörnlinjerna och där skulle vi länga traven och där var han duktig men fatta galopp någon gång då han tycker det är enklare, men vissa gånger blev det riktigt bra!
En gång tyckte jag att det blev riktigt bra, han lyssnade och längde traven super! Fick även beröm då! Superponnyn! :D
Sen red vi på mittvolten, vilket gick bra. Sen skrittade vi av dom, när vi skulle hoppa av så skulle vi slå ihop benen bakåt och framåt och sen hoppa av.

Jag tycker att detta ridpass gick bra, grymma ponny! <3


Sen tog vi in dom och sen gick vi in i grupper då vi ska ha en redovisning sedan, vi pratade lite om hur vi ska redovisa och vad vi ska ha med.
Sen åkte jag hem och har bara slappat och kollat på ponnyakuten!

Nu ska jag gå och äta, ses!

BILDER FRÅN HOPPGRUPPEN I ONSDAGS MED FERRARI
















Fick äntligen in bilderna på bloggen, min mamma är fotografen :)

Vill ni se några failbilder (det finns gott om sånna), 5 kommentarer (spam tillåtet)

GLAD PÅSK

Godmorgon, idag är det påskafton så Glad påsk till er alla! Har kännt mig så sjukt slö på lovet så idag blir det att göra något.



BILDER FRÅN HOPPNINGEN MED KASPER+AVRAMLING




Ingen skärpa på bilden ovan @ all

Nu avramlingen:

Kolla inte på min min, kolla på fina hästen 







Haha, ser så sjukt fail ut.. Men resulterade ett blåmärke på benet, öm sida och rygg, ont i huvudet. Men han är fortfarande grymmast! :D Älskar dig Kasper! 

Sen hoppade jag om hindret:


HAR NI NÅGRA FÖRSLAG OM VAD JAG SKA BLOGGA OM?

Godmorgon, mitt internet är lite jobbigt just nu så det går inte att ladda upp bilder och ibland inte heller att skriva inlägg. Men jag försöker att fixa några inlägg :)
Idag fyller stefan år så det blir säkert att äta tårta och god mat idag, hoppas det. 

Ni får jättegärna önska vad jag ska blogga om, jag har verkligen ingen idé! 




TORSDAG IDAG

Godmorgon, idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men idag på bloggen ska jag försöka att lägga upp bilderna från igår men det går inte nu.. Vet inte varför men försöker. 

Tråkigt inlägg, men hoppas att ni får en bra dag! :)



RIDNINGARNA IDAG

Hemma från en härlig dag i stallet! Innan jag åkte så åkte jag till hööks och fick med mig ett par ridvantar hem, då jag tycker att mina är "hala", men dessa var faktiskt riktigt bra. Dessa vantar var det jag köpte:

Iaf, i hoppgruppen så red jag Ferrari. Vi hoppade i en paddock, vi började att värma upp i alla gångarter i båda varven. Sen hoppade vi ett kryss som var i mitten. Sen hoppade vi olika saker, minns inte riktigt men det gick väl sådär, kom nära på vissa hindren och hoppet blev lite konstigt.. Vet vad jag måste träna på med henne, men vissa språng blev fina! :)

Sen var det dags för nästa ridpass, vi skulle hoppa där med och nu hade jag Kasper! Vi började med att värma upp och han var pigg och lite busig. Började hoppa en oxer och sen gjorde vi även några andra saker men minns inte riktigt vad det var, men i slutet hoppade vi en bana. Det började att hoppa en studs på 2 hinder och vidare till ett räcke på långsidan, sen på kortsidan var det ett till räcke och sen var det som snettigenom med ett räcke och sen en båge till en oxer. Det gick bra men fick lite omtramp, och sen mot oxern så trodde jag att han skulle göra omtramp som han gjort innan men han hoppade av tidigt istället och jag var inte med på det. Efter språnget så landade jag på halsen och sen i svängen åkte jag av! Det gick rättså bra, fick ont i rumpan, huvudet och hakan, haha. Tappade nästan andan, lite yr men det gick över fort. Nu har jag bara lite ont i huvudet och i rumpan, även lite i ryggen men det är inte så farligt.
Hoppade direkt om oxern och då gick det prima! :D
Älskar denna ponny, grym!


Nöjd över ridpassen idag! 

Bilder från passen kommer imorgon

HÖÖKS, SEN STALLET

Åker till hööks nu och köper nya ridvantar och sen vidare till stallet, ses sen! :)



MITT PÅSKLOV

Måndag: Ridtur med Emmy, kolla på när Ellen & Linnéa rider
Tisdag: Stallet och fota de som rider

Onsdag: Stallet och rida (hoppgrupp & vanliga)
Torsdag: ?
Fredag: ?
Lördag: Påskafton
Söndag: ?

Mitt veckoschema, bättre sent än aldrig! ;)



STALLET-KOMMER INTE PÅ NÅGON RUBRIK..

Sitter nu hemma och har kollat på massa bloggar och skickat bilder från ridpass till Fanny! Sen sova så att jag är utvilad tills imorgon då jag ska rida i både hoppgruppen och i vanliga gruppen! :D

Dagen idag i stallet har varit nice, kom dit vid halv 4 och träffade kompisar, sen vid 17.40 så fotade jag Emma & Fanny när dom red.


Fanny & Ferrari

Emma & Chasmin

Sen var det en liten paus till nästa ridpass där jag fotade Fanny & Jennie.


Fanny & Lille skutt

Jennie & Horsa

Anmälde mig även till hoppcupen, kommer bli sjukt kul! Jag önskade Sivan & Kasper! <3




BILDER FRÅN TÄVLINGEN I LÖRDAGS/SÖNDAGS






fOTO: Jag

ÄNNU FLER BILDER FRÅN HAGEN







MITT INTERNET

Mitt internet är lite konstigt så kan inte ladda upp bilder på bloggen och inte skriva inlägg ibland.. , men försöker att göra något inlägg ändå! 


Saknar denna underbara ponnyn något enormt! 

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR, VAR MED DU OCKSÅ!





I MISS YOU

Godmorgon, igår på eftermiddagen så tog jag buss till stallet med Linnéa & Fanny. Skulle kolla när Linnéa och Ellen red, tog även några kort men lite svårt när man hade solen i sina ögon, haha! Men dom hoppade i en paddock och det gick bra för dom men Linnéa ramlade tyvärr av och slog i foten, Hoppas att det blir bättre snart Linnéa! <3

Sen när jag kom hem så lagade jag pannkakor och sen slappa framför teven.

Idag vet jag inte riktigt vad jag hittar på men på eftermiddagen så ska jag till stallet och kolla när Emma & Fanny rider (& Kanske Linnéa) rider :)



FLER BILDER FRÅN HAGEN







RIDTUR IDAG

Hej, kom nyss hem från en ridtur på Bella, jag red med Emmy som red Peppe. Nu har peppe börjat bli riden igen, kul! :) Jag kom till stallet typ kvart över 9 och gjorde ordning Bella och sen gick vi ut och red iväg. Vi red en ny väg i en skog, det låg lite grenar och så på stigen så det var lite svårt men det gick bra.
Bella var duktig idag men pigg, i slutet när vi skulle trava så blev hon riktigt pigg och ville springa men det gick ändå rättså bra. 
Det var härligt, men det blåste riktigt kallt så mina fingrar domnade bort i slutet, haha! 
När vi kom tillbaka så tog vi av dom och sen satt på derar täcken och släppte ut dom i hagen.
Nu vet jag inte vad jag ska göra men kanske åker till Karlsund sen, men vi får se.




LITE BILDER FRÅN HÄSTAR I HAGEN







Fler? :)

BILDBOMB FRÅN IGÅR


Nya ponnyn i stallet ovan







Om ni är med på bilden så får ni ta de, men skriv att jag fotat. Och om du är med och inte vill vara med så kan jag ta bort dom :)

FÖRSTA APRIL

Godmorgon, idag är det första april så passa er för skämt, haha :P Men idag ska jag åka och kolla på hopptävlingen idag, tar kanske lite bilder men nog inte så många som igår, haha blev väldigt många. Men har fixat lite inlägg som kommer upp under dagen. 

Ha en bra början på månaden! :) 



RSS 2.0