BLOGGPAUSE

Tar en bloggpause

MITT INTERNET FUNGERAR INTE

)Hej! Jag kan tyvärr uppdatera bra nu då mitt Internet på datorn inte fungerar, det går ju att mobilblogga men det blir inte lika bra osv. enligt mig. Så det äe därför uppdateringen kommer vara seg nu tills mitt Internet fungerar igen ;) Idag ska jag åka till stallet och rida kasper och sen ska jag rida en extraridning, denna dag kommer bli najs! Ha en bra dag!

FANNY & PONSSE


KASPER, LOVE U<3

Blev ingen uppdatering igår då jag inte visste vad jag skulle skriva om och så var jag inte på blogghumör. Men idag så ska jag försöka att uppdatera lite mer!

Igår så red jag Kasper lite, red i ca 1 halv timme. Min mamma var så snäll så hon fotade lite så här kommer det lite bilder från igår:








Min älskade underbaraste skötponny Kasper! <3


MINA JULKLAPPAR

Detta fick jag i julklapp i år, nöjd! :D Får fler när jag åker ner till min pappa efter nyår någon gång!

Här är det jag fick:


* After Eight

* 2 Toblerone

* Ett objektiv till min kamera som jag fick också
* En Onepiece

* Nöt-créme

* En film om hästens kroppspråk

*  2 Julkort (bara ett på bild)
* 500kr

* Hårinpackning (inviger det idag)

* Kameran jag fick, En sony a33

Detta har jag fått av mina vänner:

* Ett överkast till kudden, haha eller vad det heter! Grymt gulligt av Fanny! :D<3

* Fick också en present av Moa, men kunde tyvärr inte ladda upp bilden men Tack Moa! :D
Fick en liten häst som ska föreställa kasper!

Hoppas att jag inte glömt något ;)


V.52

Här är mitt schema för denna vecka, sista veckan på 2011! Allt är inte med, men det är det som jag nu bestämt att jag ska göra ;)


BILDER FRÅN NÄR JAG HOPPADE MED LOLLIPOP

Nu kommer det lite bilder och alla bilder är fotade av Fanny Jaensson (http://hovskrape.blogg.se)




Fail hoppet:



SLAPP

Hejsvejs, idag har jag typ inte gjort något. Efter jag ätit julmat hos min mormor så åkte vi hem och kollade på Ensam hemma 2, haha jag tycker dom e bra! Sätt där i soffan med myskläder och massa godis!
Efter det så fotade jag lite med min kamera som jag fick igår i julklapp (ett inlägg om det jag fick kommer kanske senare idag eller imorgon)

Se satt vi framfor tv:n igen och slappa. Ja, typ så här har min dag sett ut ;)

Här kan ni få lite bilder som jag fotat idag:





Vill ni se fler? ;) KOMMENTERA DÅ

FILM FRÅN NÄR JAG HOPPADE MED LOLLIPOP


JULAFTON

Julen igår var bra, först så åkte vi till min mormors syster Gunni, där åt vi julmat och fikade. Vi spelade Wii också, hehe, me like!

Sen åkte vi hem och väntade lite innan min mormor kom till oss och då började julklappsutdelningen, jag fick dela ut dom. Sen började vi öppna presenterna! Vad jag fick och bilder på det kommer senare under dagen! ;)

Idag, ska snart åka till min mormor och äta julmat! Efter det så åker vi hem och gör något, vet inte vad men något :p

Vi hade ett bra väder för jul, eller vad säger ni?
Så här såg det ut igår på julafton,
det gör det fortfarande:


Känns inte riktigt som jul då...

GOD JUL PÅ ER

Idag är det ju Julafton, men det kändes lite trist att vakna och kolla ut och ingen snö se... Och när jag kollade hur varmt det var ute så var det några + grader... :( Känns inte som jul...

Men hoppas att ni får en grymt bra jul! :D

Det blir dålig uppdatering idag då jag har mycket att göra idag!


DESIGN TILL FRIDA

Idag har jag lagt in Fridas juldesign på hennes blogg och såhär ser headern ut:



För att se hela designen kolla in hennes blogg, klicka HÄÄÄÄÄR!

DAGEN INNAN JULAFTON

Igår så köpte jag dom sista julklapparna innan jul och sen åkte jag hem och slog in klapparna innan mamma kom hem då hon inte fick se vad det var då vissa var till henne! Senare på kvällen åkte jag till min mormor och hjälpte till att fixa julgranen osv. Det blev jätte fint och katterna tyckte att det var jätte kul! Samtidigt åkte mamma till mjölby för att hämta min bror som ska komma och fira jul med oss!



Godmorgon! Idag är det dagen innan julafton och det känns ju bra men all snö har typ smält bort så det känns inte som om det är jul imorgon.. Det känns som om det är i November men det redan är den 23 December.

I alla fall så ska jag och mamma baka lite julbak idag, vi ska baka Knäck, något som heter snöbollar och pepparkakor. Jag älskar att baka, haha!

Nu tänkte jag sätta mig framför ett program på datorn där jag ska fixa filmerna från när jag red, något ni vill att jag ska lägga upp här på bloggen?


Världens sötaste ponny! <3

RIDPASSEN LITE SNABBT

Idag är det första dagen på jullovet, grymt skönt med Jullov!

Först så tänkte jag bara be om ursäkt om min dåliga uppdatering men jag har inte orkat att blogga och så men ska nu försöka blogga lite mera.

Nu tar jag tisdagens och onsdagens ridpass lite snabbt:

Tisdag: Jag red istället för en tjej och red då Gazella och henne hade jag aldrig ridit. Vi red dressyr och hon lyssnade bra och var duktig. Vi red mycket volter och skänkelvikningar och lite sånt. Jag kan säga att jag inte gillar hennes galopp... den är inte rolig att sitta i men men. Jag tycker i alla fall att Gazella var bra och skulle vilja rida henne någon mer gång. Film kommer när jag fixat det.

Onsdag: Jag skulle rida Lollipop och det var ganska länge sen jag red henne och jag minns innte riktigt hur hon vara att rida eller jag vet ju att hon är pigg osv. Vi skulle hoppa och hon var duktig och lyssnade hyffsat bra. Men hon var också rolig att rida, hehe det känns som alla hästar är roliga att rida nu :p Film kommer här också, det kommer bilder också.



JAG GRÅTER BARA I REGNET

Hemma från skolan nu, ska snart åka till stallet och kolla när Linnéa rider! <3 Skolan idag var väl som vanligt men vi hade bara vanliga lektioner till lunch och sen 2 timmars lunch. Efter det så var det en överraskning där lärarna spelade teater, haha! Sen hade vi NO, vi slutade vid halv 3 och sen åkte jag hem och nu sitter jag här.

Här kommer det lite bilder från "julstaden" som vi har här hemma:







Sen här kommer en bild på våran julgran:




Var med och få chansen att bli dagens blogg på Emmas blogg! Jag är med, var med ni också! :D<3

VECKO SCHEMA v.51

Nu har jag inhandlat massa julklappar men ska fixa fler på torsdag då jag inte har köpt allt jag ska än. När vi kom hem från Marieberg Galleria så slog vi in klapparna också och nu ligger dom under granen som vi "ställde" fram igår och idag ska vi nog klä den klart. Just nu har vi bara ljusen uppe i granen. Igår ställde vi också upp "julstaden" som vi brukar ha uppe, det är som en liten by med hus och människor och lite sånt, kan visa bild i ett senare inlägg.

Mitt veckoschema nästa vecka:


INHANDLA JULKLAPPAR NÄSTA

Godmorgon!

Igår kväll så började det snöa lite igen och nu när jag kollar ut genom fönstret så ligger det ett tunt snölager ute. Det kanske blir en vit vinter ändå, men det är 6 dagar kvar och det kan ändra sig fortfarande..

Snart ska jag åka till Marieberg Galleria och leta lite julklappar till de jag ska köpa till, har ingenaning om vad jag ska köpa men hittar förmodligen lite ändå! 

 

EN VECKA KVAR TILL JUL

Nu är det bara 1 vecka till julafton och jag har inte köpt en enda julklapp, gissa om man fått lite smått panik! Jag har inte heller bestämt vad jag ska köpa till alla men det kommer nog att ordna sig ändå.
Ingen snö är det heller och man börjar bli lite orolig för att vi inte får någon snö till julafton, men det får man hoppas!

Sov över med Moa från igår till idag och sen när mamma kom och hämta mig så drog vi hem och sen till Marieberg Galleria där vi kollade lite på presenter och sånt.

Till mig köpte vi:

En rid vinterjacka (Mountain Horse Berkeley jacket) - affär: XXL

Priset är: 1399:-




I'M BACK



TAR EN LITEN BLOGGPAUSE

Nu orkar jag inte blogga mer på ett litet tag, jag har inget att skriva om, inläggen blir bara om samma sak. Hur min dag kommer vara och varit och sånt. Men jag kommer snart tillbaka, om ni vill.

VILL NI ATT JAG SKA KOMMA TILLBAKA ELLER EJ?

VECKA 50


ÖNSKA VAD SOM HELST!

Godmorgon! Grymt trött idag så vill bara lägga mig i sängen och somna och sedan vakna om några timmar.. Det skulle vara grymt skönt!

Men idag så blir det skola som vanligt och efter det så blir det Plugga till NO provet imorgon... Jiiihoooo, vad kul.... or noot!

I alla fall så ska jag försöka klippa ihop lite filmer som jag har på videokameran som jag inte lagt in på datorn om ni vill se?

Det känns som om jag inte skriver om något roligt, bloggar bara om tråkiga saker så skulle ni vara snälla och önska lite inlägg??
Behöver verkligen det nu!



LUCIA SHOWEN

Kom hem från lucia showen för ett tag sen och det var jätte bra! Grymt bra gjort alla som var med! :D




LUCIA SHOW

Åker till Lucia showen nu, Taggad! 
Fotar med Fannys kamera så det kommer nog bilder när hon laddat upp dom. Men fett skoj kommer det bli!

Men nu måste jag åka, ses!



VÄRLDENS SÖTASTE SHETTIS<3

Sitter nu och kollar på lite videoklipp som jag klippt ihop, vissa gör så att massa minnen kommer fram och man inser att man verkligen vill ha tillbaka som det var då..
Jag gör vad som helst för att vissa drömmar ska bli sanna och jag kanske är påväg att det ska bli sant, men vem vet.

Idag blir det att kolla på Lucia showen på Örebro fältrittklubb, det börjar vid 14.00 men åker väl lite tidigare då insläppet är vid 13.30 och man vill ju ha bra platser!


Du är världens sötaste shettis...!<3

GODKVÄLL

Godkväll, idag har jag verkligen inte gjort något, jag har bara slappat och så.. eller jag har ju städat rummet.. Men imorgon blir det mer att göra, ska gå upp ganska tidigt imorgon och kanske ut och springa men ska i alla fall hämta lite granRis från en gran i skogen. Vi ska göra en tomte av det, mamma vill ha det på dörren, sjukt gulligt! :')

Och sen åker jag och Moa till Karlslund som har en Luciashow då, kommer nog bli grymt kul! Taggad är jag nu!! :D

Sen vet jag inte vad jag ska göra, kanske plugga till NO- provet. Men det kommer jag antagligen inte orka då det är tråkigt, liksom hur roligt är det att arbeta med kol & kolföreningar??

Men nu ska jag gå in till soffan och cilla framför tven.


HEJ

Tänkte börja tacka för era underbart fina kommentarer, det gör det verkligen roligt att blogga! :D<3


Snart kommer min mormor hit, vi ska äta mat med efterrätt, mummi! Det blir potatisgratäng, kött och currysås och efterrätten är vitchoklad fondant!
Låter som en utmärkt måltid, och hungrig är man! Men nu måste jag gå ner då maten är klar när som helst!

Ses!


KLIPPET

Här kommer klippet jag klippt ihop idag, det är ett klipp från den tid jag fick chansen att vara med dessa underbara hästar, Ida & Maja! <3



Vad tycks om mitt klipp?

KLIPPT IHOP ETT KLIPP

Nu har jag klippt ihop ett klipp och nu håller jag på att ladda in den på youtube, seegt! Men den kommer upp snart!

Kan ni gissa vad det är klipp på?


TESTAR MOBILBLOGGAR

Testar blogga från mobilen, och det fungerar!! :D Jag som trodde att det inte fungerade men nu är man glad och inser att det fungerar! Men ska nu fixa lite fina tidsinställda inlägg från datorn nu <3

TRÖTTER

Hejhej, är jätte trött idag. Vill bara lägga mi i sängen och sova ett tag till men det känns inte riktigt som att jag kan göra det då klockan är redan snart 12 och om jag sover mer kommer jag säkert bli tröttare om det går. :p

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra utom att städa mitt rum och plugga lite tills NO provet på tisdag.


ÄNDRADE PLANER

Jag sa ju att jag inte skulle blogga mer denna vecka men jag har ändrat mig så jag kommer att blogga nu även om jag sa något annat imorse men nu har jag bestämt mig att fortsätta blogga. Just nu bloggar jag hos Moa med hennes iPod, det är faktiskt första gången jag bloggar från en mobil om man inte räknar med sms-blogga. Idag är jag med Moa och har en filmkväll och vi köpte godis och chips att äta men det är redan slut... :( Men nu ska vi fortsätta kolla på filmen så ciaoo!!

GOODBYE MY LOVER...

Kom överens om en riktigt svår sak igår, så tänkte bara säga att jag inte bloggar mer denna vecka, blir nya tag nästa vecka! Ses! :(


VAKEN NU

Godmoorgon, vaknade för typ en halvtimme sedan och satt mig direkt framför datorn och kolla runt lite!
Idag blir det skola som vanligt, det blir redovisning på spanskan och inlämning på SO:n, får verkligen inte glömma lämna in SO:n då vi inte får något betyg då :S
Men ändå sättet är väl att lägga ner det i väskan redan nu, I do that!

Sen efter skolan så ska jag och Moa dra hem till Moa och ha filmkväll hos henne, kolla hennes blogg: http://fmfheart.blogg.se 


Kasper du får bli frisk snart! <3


BESÖKSRECORD IGÅR

Som rubriken lyder så fick jag besöksrecord igår! :D TACK ALLA UNDERBARA LÄSARE!

Men som sagt så färgade jag håret igår, ser mörkt ut ny men efter jag duschat en gång så försvinner den överskottsfärgen och blir då den "rätta" färgen.

Såhär såg mitt hår ut förut:



Och nu ser det ut såhär:



Tycks?

SES

Visar hur mitt hår blev imorgon då jag har sjukt ont i huvudet och måste lägga mig och sova så det blir bra tills imorgon!

see ya!


FRISSAN

Drar snart till frissan och färgar och klipper håret, hoppas att det blir bra då jag verkligen tröttnat på ha utväxt (jag ska färga som min naturliga hårfärg), men ni får se resultatet ikväll!


På denna bild ser ni både min hårfärg och min utväxt...

JOBBIG TIDSPUNKT

Hemma från skolan nu, blir inte lika mycket plugg idag som jag trodde då jag skrev klart SO:n på so lektionen så jag ska bara skriva över det på datorn och sedan utveckla och fixa lite så att texten blir bra. Sen ska jag bara skriva en text om Madrid till spanskan imorgon då vi ska redovisa en liten text om det.

Fick veta att jag fick ett C på förra hemkunskap provet vilket jag tycker är bra då hon sa att det var många som fick skriva om provet.

Skolan har inte varit så kul idag, men så är det ibland. Och jag tänkte skicka en "krya på dig" hälsning till Signe i min klass som stukade foten idag på idrotten! Krya<3

Men nu måste jag plugga, see u!

Tänkte bara visa en skillnads bild från igår då det hade snöat lite på natten och sedan en bild från efter skolan då det snöat mer:



Syns kanske inte så mkt skillnad men det är skillnad.

DRESSYR MED LILLAN IGÅR

Red Lillan igår, dressyr. I början så var hon lite seg och var lite stel men efter tag så blev hon mjukare. Vi red också en liten bana med Bogen in och bogen ut, hehe eller det heter väl öppna och sluta? Haha, fick lite hjärnsläpp.

I alla fall så dåg banan ut såhär:

 
Grön= Trav
Blå= Galopp
Svarta pluppar= Koner
Rosa: Öppna eller sluta

Jag tycker att det gick helt okej och hon lyssnade bra. Det gick bättre med öppna och sluta denna gång än förra gången men det blir väl bättre och bättre hoppas jag. Men jag tycker att det gick helt okej och hon arbetade bra! <3Kände att hon blev trött i slutet då jag fick jobba lite mera för att hon skulle fortsätta och sånt.

Hon är en grym ponny! ;)


JAG KAN INTE VARA MIG SJÄLV PÅGRUND AV DIG

Godmorgon, vaknade vid halv 6 idag, gick och duschade och nu sitter jag här. Ska plugga SO nu på morgonen då jag har massa kvar och det ska vara klart imorgon.
Börjar skolan som vanligt idag, vid kvart över 8. Vi har hemkunskap, men vi ska ha teori så det blir inge baka idag.. :( Sen har vi idrott, lunch och matte och so.

Efter skolan så ska jag fortsätta plugga och sen ska jag åka till frissan och färga och klippa my hair :)
Taggad, hoppas också att det blir bra men det får vi la se.

Och efter det blir det att plugga...

Kul pluggdag? ne, inte riktigt... (SO:n är religon)


BESKÖK DENNA GRYMMA BLOGG

Nu tycker jag att ní ska besöka denna grymma blogg! :D

http://cavallii.blogg.se
http://cavallii.blogg.se

Tuva:
 


Julia:


RED CHASMIN IGÅR

Red ju istället för en tjej i Fannys ridgrupp igår och jag red Chasmin och ne det är ingen häst för mig. I alla fall inte igår, asså jag kunde inte koncentrera mig och så... Asså vet inte vad som var felet men nja. I alla fall så red vi dressyr, med mycket galoppfattningar och till exempel så gjorde vi förvänd galopp vilket gick riktigt bra då hon alltid fattade rätt galopp! Jaja, det kan ju inte alltid kännas bra efter ett ridpass men hoppas på att den kommer tillbaka idag när jag rider Lillan!

Men jag bjuder på en bild på Chasmin:


Enda bilden jag hade på henne på denna dator

HOME IN SCHOOL (HAHA)

Nu sitter jag hemma hos mig med moa och äter lite lunch. Vi har håltimme, så pallar inte vara kvar i skolan då. Jag äter hemmalagad kinamat och moa tog en billys panpizza. Gottigotti!

Börjar igen vid 12.55, så måste snart åka tillbaka till skolan i snöstormen!  Nu på håltimmen så skulle vi plugga SO men det blev inte så, vi fixade lite annat på datorn istället. Vi fixade en bloglovin användare till Moa och visade henne lite.

Men nu ska jag äta klart maten och sen sticka tillbaka till skolan, så ciao! :)


Taggad till ikväll då jag ska rida Lillan! <3

DET BLIR SNÖ PÅ JULAFTON!

Godmorgon, jag vaknade för ett tag sedan.. Kolla ut genom fönstret och såg att snön kommit under natten! Grymt najs, var rädd att vi skulle få en vinter utan snö. Men nu blir det inte det!

Vad tycker ni om snön? Bra? dåligt?

Själv tycker jag nog att det kan vara bra men ändå tråkigt då det är så kallt. Men man vill ju att jul inte ska vara utan snö för vad är julen utan snö?

 Jag minns för ett par år sedan då det var grön gräs på vintern, ingen snö alls och det kändes verkligen inte som julafton, hur kul är det liksom?

Men i alla fall så blire skola, bild och sen håltimme så drar nog hem då och pluggar SO och spanska och sen har vi bara 3 lektioner kvar. Slutar tio över 3 och sen (typ vid 4) så åker jag till stallet och rider sen på kvällen! Längtar så sjukt mkt!

Såhär såg det ut när jag kollade ut i morse:


LÄNKBYTE?

Någon som vill göra ett länkbyte med mig? :)

Om det är någon som vill det, kommentera bara eran bloggadress och sedan länkar jag din blogg i ett inlägg, göra då också samma till mig.

Kom igen nu, nu har ni chansen att bli länkad på min blogg och kanske få några fler besökare till din blogg, varför strunta i chansen när man väl har den?




BILDER FRÅN RIDNINGEN DEN 30/11-11











ALLA bilder är fotade av Fanny jaensson! <3

MIN DAG HITTILLS

Kom hem från skolan för ett litet tag sedan, kollat runt på lite bloggar vilket jag tycker är riktigt roligt. Roligt att se allas olika stilar och sånt!

Skolan var väl helt okej, först mentorstid, sen NO där jag byggde moekyler. Ni hör hur kul det låter men det är ganska skönt att få det gjort då man måste kunna det till provet som är om precis 1 vecka... Men jag tror att jag börjar få koll på det nu. Efter det så var det dubbellektion i svenska och då skulle vi redovisa men våran lärare var på möte och hann inte tillbaka till lektionen så det blev inte redovisningen då, vi tränade till dramatiseringen och flummade lite grann och sen körde hela klassen hänga gubbe. Sen var det lunch, hempanerad fisk med potatis, men det fanns också en annan rätt, det var ris med currysmak med grönsaker som jag åt.
Sen skulle vi ha engelska men vi redovisade svenskan istället då det inte blev på svenskan. Det gick väl bra, jag
var med Fanny, asså en grym grupp!
Jag spelade en hund som heter Buck och sprang på 4 ben i klassrummet, haha! Men vi fick berömmelse av läraren att vi kunde det utantill! *Grymt stolta*

Nu ska jag plugga lite SO och sen så ska jag dra till stallet som jag skrev i morse.

Nu ska jag plugga, ses! 

 


5 SAKER DU KANSKE INTE VISSTE OM MIG...

*Jag hatar småkryp!
*Jag gillar att fota, mest hästar!
*När jag väl är flummig så är jag riktigt flummig... Haha
*Jag kan lätt bli arg...
*Gillar när folk är ärliga mot mig, även om det sårar först.


Jag är såååå normal.... eller inte... :P

GODMORGON, IDAG ÄR DET DEN 6 DECEMBER

Hejsvejs! Hoppas ni sovit gött idag!

Ska snart dra upp mig från sängen för att sedan släpa mig till skolan... Idag blir det en vanlig tisdag i skolan, det ända som vi ska göra idag (läx/redovisning/prov) är att vi ska redovisa en dramatisering av en del av en bok. Jag och Fanny är i samma grupp och vi ska dramatisera en del av "Skriet i vildmarken" eller vad den heter.
Önska mig Lycka till?

Slutar vid 14.05 idag, efter det så ska jag åka till stallet och vara med underbaraste Kasper och sedan ska jag antagligen rida istället för en tjej i Fannys grupp, skoj!

Kommer hem vid 9 så blir nog inte så mycket bloggande efter stallet..


en gammal bild....


MIN VECKOPLANERING V.49


KOLLA IN

Tog inte bussen till moa idag, vi stannade hemma hos mig! Lite slöa men trötta var vi (i alla fall jag). Sen så fixade vi en blogg till henne, den heter: http://FMFheart.blogg.se  

Och jag tycker att ni ska läsa den! :D
Designen är inte helt klar men det blir klar inom kort, hoppas att ni kollar in och kanske slänger in en kommentar!

Just nu sitter jag och bloggar och Moa har nyss åkt hem, tänkte lägga in min juldesign snart så håll utkik för snart kommer den! 


Moa fick stå för bilden idag!<3 

SNÖN HAR KOMMIT NU, CIIIIHOOOO

Kom hem från skolan för ett litet tag sedan, ska snart ta bussen till Moa med Moa. Där ska vi plugga lite grann och chilla, hehe!
Skolan idag var väl helt okej, på no:n så byggde jag en molekyl, en av dom var: etylbutanoat

Den ser ut såhär:



Känner mig som en snickare inom molekylbyggarna, hehe jag känner mig lite flum just nu menmen...



IDAG SÅ FÖLL DEN FÖRSTA SNÖN HÄR HOS MIG!! :D

så idag kommer min juldesign upp här på bloggen, jag sa ju att den skulle komma upp när den första snön föll hos mig så håll utkik, den kommer upp ikväll!

Nu så ska jag snart gå till bussen så ciao! :)

MIN ÅSIKT OM....

Vänner. Vänner tycker jag att man har för att man ska ha någon man kan lita på till 110%, någon man har kul med, kan vara säker på att den håller hemligheterna man säger till den. Att den inte pratar skit om än bakom ryggen på än. Man kan vara kompis ett tag men sedan gå skilda vägar eller så finns man kvar vid varandras sida livet ut, och det är det jag kallar GRYM VÄNSKAP! Denna grymma vänskap vill alla känna, även om det kan "falla i bitar" någon gång, men det är som ett pussel. Bygg upp det och fortsätt den väg du och din kompis är påväg.
Det kan vara riktigt svårt att bygga upp det igen efter t.ex. någon svikit eller bara glidit ifrån varandra men man vet att man alltid kommer hitta lösningen, vad som helst händer!
Det kan vara svårt att tro att man kommer hitta lösningen när det är som värst men ge aldrig upp hoppet av att finna varandra igen...!



Blev inget långt åsiktsinlägg men ett litet i alla fall...

OM http://vibymizel.blogg.se/

Uppdateringen: Jag tycker att du har en bra uppdatering, du håller den oftast på topp!
Designen: Jag gillar din design, gullig och fin! Det ända jag kan tycka är att headern kanske är lite lätt men jag vet hur svårt det är (tycker i alla fall jag att det är) Men den är ändå fin! :)
Inläggen: Jag tycker att dina inlägg och roliga att läsa och du varierar från långa till korta inlägg med bilder vilket är riktigt bra!
Helheten: I helhet så tycker jag att du har en riktigt fin blogg som är rolig att läsa och kolla in på!



En läsvärd blogg och den hittar du HÄR!

GODMORGON ALLA UNDERBARA

Godmorgon! :)

Vaknade för ett litet tag sedan, duschade och sen satt jag mig vid datorn och kollade lite. Efter det blir det skola och sen så kanske jag åker till stallet eller så är jag hemma och plugga, vi får se hur mycket jag har att plugga... Om jag har mycket så blir det att bli kvar hemma och plugga men jaja, vi får la se hur det blir.

Jag har typ inget att skriva... så det blev bara detta.. inte så intressant men det fungerar väl..


ÄLSKAR ER!

Idag har statistiken verkligen klivit uppåt även om statistiken inte var den bästa innan men lev i nuet! Nu är statistiken på topp i alla fall! TackTack! :D



Ni ser, det är som ett spjut uppåt och jag hoppas att det fortsätter så!


Idag har jag pluggat lite med Fanny och hjälp henne med en ny lite julig header/design som jag tycker blev snygg! Kolla in HÄR!

Sen så har jag inte gjort någe men ska nof ortsätta lite med min juldesign men den kommer upp när snön faller hos mig! ;)

Sov gott, hoppas att ni haft en bra andra advent!


PLUGGHELG SOM VANLIGT.... :[

Om ett tag så ska jag till Fanny, vi ska plugga lite. Vi ska göra en dramatisering till svenskan, om en bok (skriet från vildmarken)
Men innan det så ska jag nog skriva lite på ett brev som ska vara inlämnat på tisdag och jag har knappt börja... opps, inte så bra kanske..

Känner att jag inte vill plugga varje helg, vill ha helgen som en helg, där man kan strunta i skolan och bara slappa men så tänker väl inte lärarna, dom vill att man ska plugga HELA TIDEN... och så sätter dom ju typ alla läxor/prov samma vecka istället för att ha lite då och då istället...

Aja, inte mera snack om skolan, nu om roliga saker!  Jag ska snart äta en lussebulle :D


UTMANINGAR

Många har ju utmaningar på sin blogg där läsarna ska önska massa utmaningar och sen gör man det!

Så nu tänkte jag ha det, så skriv MASSA utmaningar till mig nu!! :D



Den som har den roligaste utmaningen vinner en överraskning!

OM http://meaglin.blogg.se/

Uppdateringen: Jag tycker att ni håller upp uppdateringen väldigt bra med lagom mycket inlägg.
Designen: Eran design och header tycker jag är grymt fin och härlig! Grymt fin header med många fina bilder! En design med kvalitet!
Inläggen: Jag tycker era inlägg är roliga att läsa och ni varierar mellan långa och korta inlägg som jag tycker är jätte bra! Ni har också många fina bilder i inäggen som alltid är roligt att kolla på! 
Helheten: I helhet så tycker jag att ni har en jättefin blogg som är riktig rolig att läsa! Fortsätt bara så, så kommer ni komma långt! :)



En läsvärd blogg, kika in HÄR! :)


20 DAGAR KVAR OCH INGEN SNÖ ÄN...

Somnade i soffan igår kväll så blev tyvärr inga inlägg gjorda igår kväll... Men kan försöka fixa lite under dagen även om jag ska plugga och så idag.

Juste det är ju 2 advent idag, så hoppas att ni har en bra 2 advent! :)

Nu så ska jag fixa lite inlägg till er så ni har något skoj att läsa, men ni kan väl önska lite vad ni vill se?

Håll utkik under dagen!


Fina & underbara Kasper! <3

3 DECEMBER OCH INGEN SNÖ ÄN...

Nu har jag fixat lite på bloggen och nu tänkte jag sätta mig vid teven och slappa lite, sjukt trött...
Men lovar er  bättre och roligare uppdatering snarast, ska fixa lite tidsinställa inlägg senare ikväll så ni har något sköj att läsa! Kanske fixar lite överraskningar också, håll tummarna och håll utkik!




MIN HEADER

Fixat lite med headern och så, men ska fixa designen lite också. Men vad tycker ni hittills?

Vad tycks om min nya header?
Grymt fin!
Helt okej
nja, den gamla var snyggare
nej.
  
pollcode.com free polls 


"Rösta" på det ni tycker, det tar ju bara typ 1 minut så kom igen!

MY OUTFIT TODAY

Sprang 2.5 km idag, jag har verkligen sämst kondition men idag så gick det faktiskt bra!

I alla fall så ska jag snart åka och äta julbord (känns lite tidigt men jaja) i örebro slott med la familia!
Kan erkänna att jag inte är så föryjust i julmat men det fungerar.

När jag kommer hem så blir det att börja fixa en på design på bloggen och fixa lite med inlägg så håll utkik! :)

Här kommer min outfit för julbordet idag:




Svarta jeans- rut m.flr.
stickad tröja- gina
vitt linne- ?

ÄTA GOTT ÄR BELÖNINGEN AV ATT RÖRA PÅ SIG

Godmorgon, dåligt uppdatering i know... Men jag ska försöka fixa det.

Ska snart ut och springa med mamma, blev tvingad hehe! Nej men man får väl röra på sig om man vill äta gott nu till jul!

Ni är verkligen grymma! :D


Bjuder på en gammal bild på mig..

VISSA VÄNNER KOMMER FÖR ATT GÅ MEDAN ANDRA KOMMER OCH ÄR KVAR FÖR EVIGT

Hejhej!

Idag efter skolan så drog jag till stallet och där gosade jag med Kasper och ryktade honom och så. Sen så anmälde jag mig till Nyårshoppningen, redan Taggad! Sen så var det dax för skötarmöte och sen var man tvungen att vara med på luciaträningen.. Hade inte lust med det..
Sen gick jag till kasper igen och var där ett tag och sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte till m-berg. Där skulle vi kolla efter en julstjärna till köksfönstret och sen handla till lussebullar då vi skulle baka när vi kom hem, mums!

Sitter nu och äter en lussebulle, grymt gott! Men är lite mätt efter degen... :s

Men nu ska jag fortsätta äta, bye!


LOVE YOU!

1 DECEMBER

Snart är första dagen i december avklarad, konstigt nog så har det inte kommit någon snö än så det känns inte riktigt som december... Men jag tycker att snön borde komma snart, det är december och det är ENDAST 24 (snart 23) dagar kvar till jul, klockan tickar på!
Det får mig att få lite panik med alla julklappar man ska inhandla innan julafton... men ändå vill jag veta vad jag ska få NU.


Snart åker jag till min mormor, ska sova där inatt så kan inte blogga därifrån men det kommer fler under morgondagen!

Hoppas att ni haft en bra dag nu när det snart är jul! :)


I'M ME AND ONLY ME, 4-EVER ME!


TEKNIKDAG

Kom hem från skolan för ett tag sedan, det var ju teknikdag och det var rättså roligt! Bättre än lektioner i alla fall, jag gillar att till exempel tillverka lite saker såhär ibland.
Det var uppdelat i 3 pass:

Pass 1: Då gjorde jag 1 kulbana med Amanda i min klass och sen 2 killar från 8b. I början så gick det inte så jätte bra men sen gick det bättre och vi hann klart! Kanske inte så jätte roligt men fungerade.
Tog tyvärr ingen bild..

Pass 2: Då gjorde jag 1 egen designad klocka, man fick välja precis hur man ville att den skulle se ut. Eller jag hade precis kommit på men då frågade jag om man fick skriva ut bilder men det fick man inte och då visste jag inte vad jag skulle göra. Men jag började med att göra lite och fick se hur det blev, hade ingen plan precis, gjorde bara lite men jag tyckte att det blev rättså bra!
Visarna på klockan har redan lossnat 2 gånger men jag har lagat det.

Såhär ser min klocka ut:





Pass 3:
På pass 3 så skulle jag göra 1 party popper, haha. Men man skulle typ öppna en eldare eller vad det heter. Och sen ta bort lite saker och sen sätta ihop den igen och sen så skulle man fixa lite med sladdar hit och dit och limma här och där. Sen fixa lite detaljer, haha min blev grymt snygg.. eller inte men den var glad i alla fall!
Sen så skulle jag testa den, den ska smälla!
Och den smällde så att det flög iväg som det skulle, jag kan säga attt det lät högt. Jag fick också en stöt i fingret av den så vågar inte smälla den igen... :s
Han som var där sa att den inte skulle ge en stöt men jag fick det, lyckat!
Och sen skulle det "glöda" innut i men min brann ibland men det var nog bra, det small i alla fall lite extra då.

Och såhär ser min party popper ut:




HOPPBILDER FRÅN FÖRRA VECKAN







Bilderna är fotade av Fanny :)

FÖRSTA DECEMBER

Red igår på lillan, dressyr! I början så gick det inte alls, jag vet inte varför men sen så blev det bra! Till slutet så lyssnade hon bra och gjorde ungefär det hon skulle. Ridpasset var roligt som vanligt!
Lillan är en duktig ponny!<3

Bilder och filmer kommer när fanny lagt upp bilderna och när jag har tid att fixa filmerna.


bild från förra veckan.



Idag så är det en teknikdag i skolan och då ska vi göra massa saker, minns inte riktigt vad men det får vi la se. Hoppas det blir roligt!

Nu måste jag börja göra mig iordning till skolan, men bloggar efter skolan :)

RSS 2.0