MIN ÅSIKT OM VÄNNER...

Fick ett önskemål att jag skulle skriva ett önskeinlägg om "vänner" så här kommer det:

Kan börja med att det finns alltid en vän där ute i världen som är gjord för dig, även om det är en vän för livet eller för en del av livet så finns känslan av en sann vänskap där.

Det kan börja när man är barn, vuxen, ja när som helst! Jag tycker inte att man riktigt kan säga att man väljer sin bästa vän, man liksom klickar.
När man hittat sin "andra del": Det är grymt roligt att ha en stöttande hand som kan dra upp en från gropar som man aldrig skulle komma upp ur själv, en vän som man kan lita på till 110%. En vän som man hittar på lite galna saker som man gör, en vän som alltid tröstar när man är nere, en vän som man delar massa grymma minnen med! En som är som en familjemedlem i sin egna familj och tvärtom, en som man kan offra nästan vad som helst för! Det finns massa mer men tar bara upp lite saker som är otroligt med att ha en bästa vän!

Den otroliga känslan "tror" jag att man bara kan finna en ända gång i livet.. Även om man kanske vill finna den igen..

OM man förlorar sin bäste vän: Alla vänskaper håller inte till döden skiljer sig åt, och då kommer man en gång uppleva det som är så j*vla trist efter x antal års vänskap, att förlora sin andra del.
Det känns som att någon drar ut en del ur dig som man aldrig kommer få känna igen, att någon drar ut din livsglädje, ja, man kan inte beskrkiva hur det känns innan man upplever det. Det ända man vet är att man ALDRIG vill känna det igen och att man vill gå i ide som björnarna och aldrig komma ut..
Men tyvärr kan man inte gå i ide som björnar då vi är människor och måste göra saker även om vi vill ligga kvar i sängen istället för att gå till skolan med en klump i halsen över att man ser sin "bästis" men inget prat eller något.

Hur länge man kommer känna så är väl upp till var och en, alla har väl olika "känslor", vissas försvinner fort medan andras kanske har kvar det i år...

Ja, jag kan väl skriva hur långt som helst i detta område men avrundar detta nu med att säga: En bästa vän är det ALLA behöver, utan en extra del i sig själv känner man sig inte lika glad osv.! <3


Några bilder på några vänner som betyder...<3

Kommentarer<3
Postat av: moa

Intressant text! :)SV: Jo jag med :D Händer i veckan? :)

2012-01-22 @ 22:38:28
URL: http://moaahlgren.blogg.se/
Postat av: Emma

<33

2012-01-23 @ 09:09:07

Här kommenterar du:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0