GODMORGON

Godmorgon! :)

Hann inte göra tidsinställda inlägg igår morgon och sen var jag borta typ hela dagen och sen var jag jätte trött så jag orkade inte blogga..

Dagen igår lite snabbt:

Skola, vi lagade en pizza som ett praktiskt prov i hemkunskapen och sen fick vi äta upp pizzan!
Efter skolan åkte jag hem en liten stund och sen åkte jag till stallet med Moa och red Kasper. Efter det kom mamma och hämta oss och sen åkte jag och mamma till Peppe. Jag började att göra ordning honom när jag kom dit och sen så red jag och Emmy ut, det var verkligen kolsvart och så blåste det jätte mycket!
Det gick bra men Peppe var lite tittig och så och så trippade han fram istället för att skritta farmåt.
När vi kom till några höbalar som log ute så tyckte hästarna att det var läskigt så Bella for framåt och Peppe vände sig och sprang åt andra hållet men stannade efter någon meter så det var bara att gå tillbaka och då gick det bra.

Sen så sprang ett rådjur typ 50 meter ifrån oss men hästarna hoppade bara till och sen fortsatte vi gå.

När vi kom fram till stallet igen så tog vi av hästarna sakerna, sen fixa lite och sen åkte vi hem. Innan vi åkte hem så bestämde vi att vi skulle dit på Måndag igen och då ska Mamma rida Bella och jag Peppe. Vi ska rida en runda själv och se så att det fungerar bra. Det har ju varit kolsvart varje gång vi ridit ut men jag får hoppas att jag hittar en runda men jag tar den lättaste.

Sen när jag kom hem så la jag mig i soffan och vilade, var sjukt trött!


My eye...

Kommentarer<3

Här kommenterar du:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0