SIVAN IDAG

Ridpassen idag gick lite olika- Hoppningen idag med Sivan gick inte så bra.. Jag var inte fokuserad och hon var inte heller det idag så det var inte en så bra kombination. Men vi började med att hoppa lite på en volt, det var en bom, plank och sen bom igen. Det gjorde vi i både skritt och trav, gjorde det även utan stigbyglar. Sen började vi att hoppa en studs, sen hoppa studsen och sen vidare till bom,plank, bom. Sen hoppade vi lite mera, orkar inte förklara så utförligt.
I slutet så hoppade vi en bana, och den såg ut så här:
Känner mig väldigt konstnärlig..:p
Dressyren- Red ju Sivan här med och denna gång var det dressyr. Hon är ju ganska stel av sig så jag red mycket volter occh böjde på henne så hon skulle bli mjukare. Tycker att hon blev bättre till slutet, hon gick även riktigt fint stundtals! Stolt över lill-Siv :*
Vi red mest vanligt och fick göra lite olika saker, i slutet red vi en liten lydnads övning, man skulle galoppera på antingen A eller C volten över en bom och sen sakta av och trava halva långsidan och skritta några steg och sen börja trava igen sen fortsatte man så, det gick också helt okej, men hon tänkte mest på galoppen och vill mest galoppera.
Sen travade vi av dom lite så att dom skulle slappna av och sen skrittade vi av dom ;)

Kommentarer<3

Här kommenterar du:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0