OM MIG

Jag fick ett önskemål att jag skulle göra en presentation om mig själv, så tänkte göra det nu:

Jag heter Felicia, är 14 år men fyller 15 i år den 3 november. Jag har brunt hår, ganska långt och vågigt/lockigt. Jag har ridit sen jag var 3 år och hästar är mitt liv, ett liv utan hästar är inget liv.
Jag går på en ridskola, som heter Örebro fältrittklubb och där har jag ridit sedan 2008 då Rinkaby som jag red på stängdes ner.
Jag har nu en skötponny på ridskolansom heter Kasper och sen en medryttarponny som heter Peppe.
Jag bor hemma med min mamma och två katter vid namn Ludde & Taggen och sen har min mormor två katter som jag kallar mina då jag är där ofta, dom heter Leo och Lakritz. Om ni vill läsa mer om dom och sen bild så kolla på DETTA inlägg.

Jag gillar blandannat att fota, göra videos, vara i stallet, rida o vara med kompisar och massa mer! På fritiden så är jag med kompisar, pluggar, är i stallet. Jag rider 2 gånger på ridskolan, i en hoppgrupp och sen i en vanlig.  Sen rider jag Peppe 1-2 gånger i veckan.

Ja, jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, men är det något någon undrar så är det bara att fråga så får ni svar! ;)


Kommentarer<3
Postat av: Louise

Nu är min bloggtävling om det lila schabraket avslutad. Vinnaren är dragen, så kika in och se om du blev vinnaren denna gången :) kram

2012-02-11 @ 14:09:43
URL: http://louiseoden.blogg.se/
Postat av: Gabbi

Sv: =D

2012-02-11 @ 17:40:29
URL: http://gabriellaita.blogg.se/

Här kommenterar du:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0